"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מושכת אש: מאיה ורטהיימר מתלוצצת באינסטגרם וחוטפת

השחקנית מלאת האנרגיה שוב הצליחה להרגיז כמה גולשים עם פוסט משעשע בביקיני, רגע לפני כיפור • "עצוב לי לראות את זה. יום כיפור הוא יום קדוש"

,עודכן
0השמעה
מאיה ורטהיימר, צילום: גיל קרמר

סורי נוט סורי:שנייה לפני יום כיפור,מאיה ורטהיימרשוב מצליחה לעורר את זעמם של הגולשים כשהיא מעלה פוסט הומוריסטי שלה לצד חבריה הגברים מקאסט הסדרה המצליחה "שבאבניקים". אך כמו תמיד, כשמדובר בחוש ההומור של השחקנית מלאת האנרגיה ורוח השטות, לא כולם מתחברים לסגנון.

"איך הולך להיות פה באינסטגרם בכיפור ואיך זה במציאות", כתבה ורטהיימר מתחת לסדרה של שתי תמונות שהעלתה היום (שלישי) לחשבון האינסטגרם שלה, כשהיא מתייגת את התמונות עם ההאשטאג #צום קל וגמר חתימה טובה.

בתמונה ראשונה היא מצולמת לצד עומר פרלמן, אורי לייזרוביץ, דניאל גד וישראל אטיאס - ככולם במראה החסוד שלהם מתוך הסדרה בכיכובם, ואילו בתמונה השנייה הם מציגים פיגורות חשופות ולוהטות במיוחד במראה מעט פחות חסוד.

בעוד הפוסט צבר יותר מ-19 אלף לייקים תוך כמה שעות, בין מאות התגובות המפרגנות שזרמו עם הכוכבת והשתעשעו מן ההלצה, ניתן היה למצוא כמו תמיד גם את הגולשים שחשבו שאזכור יום כיפור בהקשר זה נעשה בטעם רע.

"זה עצוב וממש לא מצחיק", כתבו. "עצוב לי לראות את זה. יום כיפור הוא יום קדוש", זעמה גולשת נוספת. "מאיה, אני אוהבת אותך נורא" כתבה לה גולשת שניסתה למתן מעט את הכעס , "אבל כאישה דתייה זה לא מצחיק אותי וזה אפילו עצוב".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר