"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

זעם בעקבות הדחת ג'קו אייזנברג: קריאה להחרים את "האח הגדול"

רבים ברשת יוצאים נגד הפקת הריאליטי בטענה שהתערבה כדי לבטל את הדחתה של רומי גיאור ולגרום להדחתו של ג'קו • "בושה", "גועל נפש", "אתם עושים צחוק מהצופים" ו"אתם שוחטים את הפורמט" היו רק חלק מהתגובות

,עודכן
0השמעה
הדחה שנויה במחלוקת. ג'קו אייזנברג, צילום: מיכה לובטון

ההדחה של ג'קו אייזנברג מבית האח הגדול אמש (מוצ"ש) עוררה סערה גדולה ברשת. גולשים רבים התרעמו על המהלך של ההפקה שמנעה את הדחתה של רומי גיאור - שהודחה על ידי הצופים במהלך השבוע - והביאה להדחתו של ג'קו במקומה.

"אתם בושה! עושים צחוק מהצבעות הצופים. עלובים. ג'קו היה צריך להישאר", זעמה גולשת, "השמחה לאיד של רומי נוראית, ואתם נותנים לזה יד. עליבות". גולשת אחרת כתבה: "לראשונה זה 13 עונות ביטלתי הרגע את ערוץ 'האח הגדול', ואני קוראת לכולם לעשות כמוני. הסדרה הזו נגמרה מבחינתי הערב. הרסתם את התוכנית הנהדרת הזו עם כל הטוויסטים הזולים והתערבות ההפקה בכל דבר".
גולש אחר כתב: "ג'קו הוא האחרון שהיה צריך ללכת הביתה מבין הליהוקים השטחיים וחסרי התוכן שלכם העונה. בושה". תגובה אחרת הייתה: "באמת נמאסתם", כשהאצבע המאשימה הופנתה לעבר הפקת "האח הגדול".
"הבחורה עפה כבר", זעם גולש אחר, "והכנסתם אותה חזרה מבלי להגיד לנו למה. לא הבנתי, הפכתם את 'האח הגדול' ל'הישרדות'?!"

תגובה אחרת שפורסמה היא: "לאן הידרדרתם? אתם פשוט שוחטים את הפורמט, לא מגיע לו בכלל. רומי הייתה עפה גם אם כל הבית היה מועמד. בושה".

גולש ציני כתב "ג'קו לא כ***ת מספיק. גועל נפש, מיליארד מניפולציות לטובת רומי. חושבים שאנשים מטומטמים, אבל מה זה עוזר. הכלבים נובחים והשיירה עוברת. איכס איכס איכס. חוסר מקצועיות ואמת. מזעזע!"

גולש שביקש לחזק את ג'קו כתב: "זו הדחה אסטרטגית של כל הפלצנים. הם ידעו שתנצח אותם, ובחרו ברומי שאין לה סיכוי. אתה ענק. תמשיך לשיר ולרגש. אני בטוח שתקבל בחוץ חיבוק ענק מהרבה אנשים, ואחרי כל כך הרבה שנים, הגיע הזמן שיסלחו לך ויחבקו אותך הכי בעולם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר