"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מי המפורסמת שהתחסנה וקיבלה לייק מראש הממשלה נפתלי בנט?

השחקנית מיהרה לקבל את החיסון השלישי לנגיף הקורונה • היא שיתפה את עוקביה ותייגה את רה"מ, שלא נשאר אדיש

,עודכן
0השמעה
בני 18 ומעלה יוכלו להתחסן באירופה // צילום: גדעון מרקוביץ'

מדינת ישראל נמצאת בימים אלה בתחילתו של מבצע החיסונים השלישי לנגיף הקורונה, כשבשלב זה לפחות מדובר אך ורק בחיסונים לבני 60 ומעלה. אחת המפורסמות הזריזות שכבר מיהרה להתחסן היא השחקניתחני נחמיאס, שחגגה השנה את יום הולדתה ה-62.

נחמיאס הגיעה השבוע לבית החולים בלינסון, שם קיבלה את מנת החיסון השלישית. היא אפילו טרחה לתייג את ראש הממשלה בנט וכתבה: "גם אני עשיתי חיסון שלישי". בנט מצדו לא נשאר אדיש לתיוג. הוא שיתף את התמונה של נחמיאס בעמוד האינסטגרם שלו, כתב "גם חני נחמיאס התחסנה" וליווה הכל בקריאה המתבקשת לעידוד אנשים בגילאים הרלוונטיים לצאת ולהתחסן.

חני נחמיאס שבה בשבועות האחרונים לכותרות עקב פרידתה מבן זוגה מאיר עוזרי. השניים היו יחד ב-22 השנים האחרונות. מדובר היה בפרק ב' עבור חני, שהתאלמנה בעבר מבעלה הראשון, צביקה שטיינמץ. בתגובה לאמצעי התקשורת השונים, נחמיאס מסרה כי הם אכן עברו לגור בנפרד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר