"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דניאל גרינברג נפרדת: "לא בטוחה שאצליח לשחרר"
הדוגמנית ואשת העסקים תעבור בקרוב עוד תהליך פרידה מורכב ובעייתי עבורה • בסרטון שהעלתה היא תיעדה את עצמה בתוך הדירה שאותה תעזוב בקרוב • "מה לא עברתי פה בשנתיים האחרונות"

Loading...

דניאל גרינברג מגיעה לביתה החדש

דניאל גרינברג נפרדת: "לא בטוחה שאצליח לשחרר"

הדוגמנית ואשת העסקים תעבור בקרוב עוד תהליך פרידה מורכב ובעייתי עבורה • בסרטון שהעלתה היא תיעדה את עצמה בתוך הדירה שאותה תעזוב בקרוב • "מה לא עברתי פה בשנתיים האחרונות"

יוסי דלאל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אחרי שהתלוננה במשטרה על מטרידן שמתצפת על דירתה, דניאל גרינברג החליטה לעבור ממקום מגוריה למשכן חדש, גדול בהרבה. הפעם מדובר בנכס פרטי בן שתי קומות עם חצר גדולה. אחרי שהעניקה הצצה לגולשים לבית שבו היא עתידה להתאכלס בקרוב עם שני ילדיה מיאל ורון, היא פתחה את המצלמה אמש (שלישי) ושיתפה בקושי שלה לשחרר מהדירה הישנה.

"לא בטוח שאצליח לשחרר את הדירה שלי", כתבה גרינברג. "פתאום היא מרגישה לי קטנה וכל כך מיוחדת. מה לא עברתי פה בשנתיים האחרונות", הוסיפה וצירפה אימוג'י דומע. מה עושים?", שאלה.

"מה לא עברתי פה בשנתיים האחרונות". דניאל גרינברג, צילום: מתוך האינסטגרם

על גבי הטקסט פרסמה גרינברג תיעוד מתוך הדירה הישנה. "הנה, הגעתי לבית שלי. אימוש היפה שלי הכינה סירים של אוכל, יש כיף כזה?", שאלה שנייה לפני שנכנסה לחדר השינה ומצאה שם את בתה הבכורה מיאל שוכבת על המיטה ומשחקת בטאבלט. "איפה המלכה? אמרתי לך שאימא חוזרת מהר. אימא הלכה לסדר את הבית החדש שלנו, לב שלי", הסבירה ונשקה ליורשת העצר.

דניאל גרינברג, צילום: אור גפן, יח"צ

שעות קודם לכן גרינברג תיעדה את ביתה החדש, אליו היא עתידה לעבור. הפעם מדובר כאמור בבית פרטי עם חצר גדולה. "עוד יום ספקים. סורי שאני לא איתכן, בית חלומותיי צריך אותי", התנצלה בפני הגולשות על רקע תמונת סלפי שלה מהמטבח החדש והמרווח. בצילום נוסף אחר תיעדה גרינברג את החצר הגדולה. "קפה הבוקר שלי הולך להיות מפנק", חזתה בקריצה ובתחושת סיפוק.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...