"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
שימי תבורי: "הייתי בהלם, יהודית אמרה לי לא"
הזמר הוותיק חלק בשני פוסטים באינסטגרם בהיכרות עם אשתו יהודית באומן, שבתחילה סירבה בתוקף לכל קשר רומנטי עמו, למרות חיזוריו העיקשים • "נעלבתי והלכתי. בזמנו הייתי אליל נוער"
שימי תבורי ויהודית באומן. צילום: אור גפן

שימי תבורי: "הייתי בהלם, יהודית אמרה לי לא"

הזמר הוותיק חלק בשני פוסטים באינסטגרם בהיכרות עם אשתו יהודית באומן, שבתחילה סירבה בתוקף לכל קשר רומנטי עמו, למרות חיזוריו העיקשים • "נעלבתי והלכתי. בזמנו הייתי אליל נוער"

יוסי דלאל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

שימי תבוריהתרצה אמש (רביעי) והשיב באופן מרוכז לעוקבים שלו בפייסבוק שהביעו עניין בהיסטוריית חיזוריו אחר אשתויהודית באומן. תבורי גולל סיפור ארוך שנים שהחל כשהיה זמר צעיר, שכבר אז לטש עיניים לעבר באומן במהלך אחת ההופעות שלו כשזו הייתה בקהל.

"אני עונה לכם בכנות. שאלתם אותי איך אני ויהודית הכרנו", כתב תבורי בפייסבוק. "אני ראיתי אותה פעם ראשונה כשהיא הגיעה עם חברות מהקיבוץ תל יוסף, ישבה בהופעה בשורה הראשונה. אני זוכר שלבשה חולצה כחולה משובצת וחצאית ארוכה, שיער גולש. שרתי והסתכלתי עליה. היא התביישה ועברה לשבת בצד. הורידה את הראש והתביישה כשכל החברות שלה אמרו לה 'הוא מסתכל עלייך'. זה לא הזיז לה.

"אחרי ההופעה ביקשתי ממנה לצאת לשתות משהו. אמרה לי לא! נעלבתי והלכתי. אז, בזמנו, הייתי אליל נוער, ולשמוע כזה לא, הייתי בהלם. זכרתי את זה הרבה זמן, היא לא יצאה לי מהראש", נזכר.

לאחר מכן סיפר תבורי כי ניגש לאחת מחברותיה של באומן על מנת לברר מהיכן היא. כשזו נידבה לו פרטים, הוא אכן הגיע לבאומן וניסה שוב את מזלו. "באתי כמה זמן אחרי לבקר, היא ראתה אותי, כעסה ואמרה: 'באתי לשמוע אותך שר, זהו!'. וככה זה עבר ונשכח. הלכתי ושכחתי. אחרי זמן רב, לפני שמונה שנים, ראיתי אותה בפייסבוק עם ילדים, נכדים קטנים, כתבתי לה שלעולם לא אשכח את הלא שלה. וככה השלמתי את המסע. באתי, פגשתי, חיבקתי והתאהבתי בדקה", סיכם.

יהודית באומן ושימי תבורי, צילום: צילום פרטי

תבורי שיתף גם בביקוריו בביתה של באומן, בתקופה המאתגרת שבה טיפלה בבתה קארין ז"ל. "כשהתחלתי לבקר אותה הייתי בהלם. חזרתי לבית שלי בוכה, עצוב ממה שראיתי. אישה בבית ישן, שכור, לבד, עם בת חולה יפהפייה. יהודית אמרה 'אני מצטערת, לא יכולה להיות איתך, צריכה לטפל בבת שלי. אין לי זמן לגברים'. הצעתי לה עזרה, לא ראיתי מקרה יותר עצוב מהסיפור שלה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...