"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שבוע לאחר הלידה: נטע ברזני מאושפזת בטיפול נמרץ

בעקבות מקרה רפואי נדיר, כוכבת הריאליטי והרשת התאשפזה בבית חולים • לאחרונה הביאה לעולם את בנה הבכור בניתוח קיסרי

, עודכן
0השמעה
נטע ברזני ב"האח הגדול". צילום: אורן בן חקון

נטע ברזני, כוכבת הריאליטי והדוגמנית, שילדה את בנה הבכור לפני כשבוע, עברה סיבוך רפואי נדיר ומאז מאושפזת בטיפול נמרץ תחת השגחה.

היא נמצאת בהכרה אך מתקשרת באופן מצומצם ולא יכולה לקום ממיטתה.

נטע ברזני, אינסטגרם, צילום: אינסטגרם

גרי בעלה ובני משפחתה נמצאים איתה בבית החולים, שם נערכה גם הברית בהתחשב בנסיבות.

היא ביקשה להעביר מסר דרך המשפחה שיתפללו לשלומה ויתנו לה את הזמן להתאושש ולקבל את ההזדמנות לחוות את האימהות לה כך כך חיכתה. רפואה שלמה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר