"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"עם כיפה, בלי כיפה, תבואו כולכם": הבקשה של אביב אלוש

אחרי ימים לא פשוטים שבהם השיח המפלג והמשסע בתוך החברה הישראלית חזר לשטוף את הרחובות, השחקן פנה לגולשים הנחשפים אחר תכניו וביקש מהם להגיע לכיכר החטופים כדי להעביר מסר של אחדות • "זו בקשה של כל כך הרבה משפחות שכולות"

,עודכן
0השמעה

אביב אלוש קורא לאחדות

אביב אלושפרסם היום (רביעי) בחשבונו באינסטגרם סרטון קצר שבו פנה למצלמה ודיבר על החשיבות שהוא רואה בהשתתפות באירוע האחדות המתוכנן מחר (חמישי) בכיכר החטופים בתל אביב. אלוש קרא לכל אזרחי ישראל, דתיים וחילונים, שמאלנים וימנים, להצטרף אליו ולהגיע.

"האחדות שלנו תביא איתה רק דברים טובים בעזרת השם", כתב אלוש ברקע הסרטון שפרסם. "שלום לכולם, ביום חמישי הקרוב בשעה שבע וחצי נפגשים כולנו ביחד בכיכר החטופים בתל אביב. תרשמו לכם את זה. לאירוע של אחדות, לאירוע של חירות, ככה, כמה ימים לפני פסח, להכניס לנו קצת חמצן ללבבות, עבור החטופים שלנו, עבור המשפחות שלהם, עבור כל הלוחמים שנמצאים בכל הגזרות כבר כמה חודשים. עבור העם שלנו, עבור הארץ היפה והנפלאה שלנו, עבורנו! מגיע לנו, מגיע לנו להיות קצת באחדות, להרגיש אחדות, לראות אחדות", אמר.

אביב אלוש,צילום: קוקו, ארכיון

בהמשך פנה לכל אזרחי ישראל, מכל גווני החברה: "תבואו, תבואו כולם. ימין, שמאל, עם כיפה, בלי כיפה, עם זקן, בלי זקן, זה ממש לא משנה. זה צו השעה. זו צוואה של כל כך הרבה לוחמים שמסרו את נפשם, שביקשו לראות אותנו ושלא נוותר על האחדות הזאת. זו בקשה של כל כך הרבה פצועים שאיבדו רגליים, שעברו את מה שעברו. הם מבקשים מאיתנו את זה, את האחדות שלנו. בקשה של כל כך הרבה משפחות שכולות שמבקשות מאיתנו את זה. אין מצב שאנחנו לא מקיימים את הבקשה או הצוואה שלהם. יום חמישי כולנו שם, ומי שלא מגיע – דיר באלק. אוהב אתכם. נתראה בעזרת השם, כמובן", חתם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר