"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
יעל בר זוהר מתפרקת ומודה: "זה מה שנתן לנו את הכוחות"
מגישת הטלוויזיה והדוגמנית חגגה בסוף השבוע האחרון בר מצווה לבנה • ימים ספורים אחרי האירוע המרגש היא ביקשה לסכם את רגעי השמחה שהגיעו אחרי כאב ואובדן קשים מנשוא
מבקשת שיתפלל עליהם. גיא זו-ארץ ויעל בר זוהר. צילום: באדיבות HOT וקודה תקשורת

יעל בר זוהר מתפרקת ומודה: "זה מה שנתן לנו את הכוחות"

מגישת הטלוויזיה והדוגמנית חגגה בסוף השבוע האחרון בר מצווה לבנה • ימים ספורים אחרי האירוע המרגש היא ביקשה לסכם את רגעי השמחה שהגיעו אחרי כאב ואובדן קשים מנשוא

יוסי דלאל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אחרישנה מורכבת שעברה על יעל בר זוהר ובן זוגה ואבי ילדיה גיא-זו ארץ,שכללה אובדנות מצערים וקשים מנשוא של אביו של גיא, ניסים (זיגי) זו-ארץ ז"ל ואחיינו הצעיר עילי ברעם ז"ל שנרצח במסיבת "נובה" בטבח 7 באוקטובר, הגיעה חגיגת בר המצווה של בנם המשותף אורי והכניסה מעט שמחה לתוך הכאב והשכול.

יעל בר זוהר מדברת על תקיפת אמו של החטוף (ארכיון)

בפוסט שכתבה אמש (ראשון) בר זוהר, היא ביקשה לספר על ההתרגשות הגדולה מכך שבנה הגיע לגיל מצוות, אך לא שכחה להזכיר גם את אהוביה שכבר אינם.

"ההתרגשות מבר המצווה של אורי הייתה עצומה", שיתפה בר זוהר. "הרבה זמן שלמשפחה שלנו לא הייתה סיבה לשמוח או לחייך. אבל החיים חזקים יותר מהכל, ואם יש משהו שאפיין את סבא זיגי (אביו של בעלה גיא; י"ד) ועילי שלנו (אחיינו של גיא; י"ד) האהובים שלנו זכרם לברכה זו שמחת החיים שלהם. המשפט 'במותם ציוו לנו את החיים' הוא לא קלישאה", ביקשה להבהיר. "אני יודעת שהם היו רוצים שנחגוג לאורי בכל הכוח, וזה היה חשוב להם. וזה מה שנתן לנו את הכוחות והשמחה".

בסוף השבוע האחרון גיא זו-ארץ הקדיש גם הוא פוסט לבר המצווה של בנו וכתב: "אורי, אהוב שלנו. אהבת חיינו. איזה אושר לזכות לראות אותך עולה היום לתורה, כמו גדול. נסיך שלנו. גאים בך ואוהבים אותך יותר ממה שאפשר לדמיין. תודה שאתה שלנו. תודה עליך. אחרי שנה של חושך, זכינו לחסד של אור".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...