"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
כוכבת "האח הגדול" ספיר בורגיל חשה ברע - ואושפזה
בן זוגה של יוצאת הריאליטי, שאותו הכירה בבית, אברהם אקלום, העלה תמונה של האינפוזיה והסיר כעבור דקות אחדות • מה קרה בדיוק שהצריך אשפוז?
ספיר בורגיל, "האח הגדול". צילום: רשת 13

כוכבת "האח הגדול" ספיר בורגיל חשה ברע - ואושפזה

בן זוגה של יוצאת הריאליטי, שאותו הכירה בבית, אברהם אקלום, העלה תמונה של האינפוזיה והסיר כעבור דקות אחדות • מה קרה בדיוק שהצריך אשפוז?

ערן סויסה
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

סוף שבוע פחות נעים לספיר בורגיל:יוצאת "האח הגדול" חשה ברע ופנתה לעזרה ראשונה.

ספיר בורגיל במשבר קיומי (ארכיון)

הפנייה נעשתה על ידה בעקבות וירוס שתקף אותה והביא לכאבי בטן קשים. היא הגיעה לבריאותא בבאר שבע, שם קיבלה עירוי והמשך טיפול.

מתוך אינסטגרם, צילום: אינסטגרם

בן זוגה, אברהם אקלום, העלה אתמול (שבת) תמונה של האינפוזיה והסיר כעבור דקות אחדות. רק בריאות.

לאחרונה בורגיל,בטוחה בכך שאקלום הולך להציע לה נישואים, שיתפה בכך את עוקביה. "טוב, הגיע הזמן להוציא את התותחים הכבדים. חלק מהמהות של הקבוצה זה שאתן תדעו לפני כולם, יהיו פה תכנים שלא עולים אצלי בראש, וכמובן אתן חלק ממני, חברות שלי ושותפות שלי להכל.

ספיר בורגיל ואברהם אקלום בבית "האח הגדול", צילום: מתוך רשת 13

"וכמו שאני משתפת את החברות שלי, אני משתפת אתכן. אברהם הולך להציע. אל תשאלו אותי איך, רק תדעו שאי אפשר להסתיר ממני כלום", חתמה והוסיפה אימוג'ים צוחקים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...