"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ביום האהבה: ההפתעה של עמוס תמם

הקרנת הבכורה של סדרת הדרמה של קשת נערכה בבית החולים איכילוב, שם גם צולמה הסדרה • חברי הקאסט הפתיעו את הצוותים הרפואים, מלבד איילת זורר שמצטלמת בימים אלה בארצות הברית

,עודכן
0השמעה

כוכבי חולי אהבה מפתיעים באיכילוב // צילום: אורטל דהן זיו

כוכבי "חולי אהבה", הדרמה הרומנטית החדשה של קשת 12 שתעלה ביום שני הקרוב (19/12) למסך הפתיעו את הצוותים הרפואיים שהוזמנו להקרנת בכורה מיוחדת שנערכה הערב (רביעי) באיכילוב.

הסדרה החדשה עוסקת בסיפור אהבתם של כירורגית מצליחה, אותה מגלמת איילת זורר ופוליטיקאי כריזמטי, אותו מגלםעמוס תמם.

חברי הקאסט, ביניהם תמם, זהר שטראוס, נלי תגר, דנה סמו, רינה מצליח ושרה פון שוורצה נכנסו עם תחילת ההקרנה וברכו את הצוותים הרפואיים שהגיעו לצפות ראשונים בפרק הבכורה.

באו להפתיע,

את ההקרנה אירח פרופ' רוני גמזו, מנהל המרכז הרפואי תל אביב (איכילוב) בו צולמה הסדרה ושחלק מעלילתה נכתב בהשראת סיפורו האישי. איילת זורר, שלא יכלה להגיע בשל השתתפות בצילומים של סדרה אמריקנית, מסרה את תודתה האישית לצוות של איכילוב, ולצוותים הרפואיים בכלל.

עמוס תמם ופרופ' רוני גמזו,צילום: אורטל דהן זיו

כאמור, במרכז הסדרה עומדת ד"ר עמליה לוי שמגלה איך זה להיות גם בצד השני של שולחן הניתוחים, ומיכה חדאד, שרואה עצמו כמועמד עתידי לראשות הממשלה אך בדרכו לצמרת יצטרך להתמודד לא רק על הבוחרים אלא גם על בריאותו. דווקא כשהם מתמודדים על חייהם, בין השניים נרקם סיפור אהבה ייחודי, כנגד כל הסיכויים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר