"בתור מי שהעסיק לא מעט פועלים מהשטחים - אני כבר לא סומך עליהם"

מעל צילום של פועל פלשתיני מחזיק באחת מבנותיו, קרא כוכב "האח הגדול" אורי נגר לאסור כניסה של עובדים מהשטחים לישראל • "דו קיום כבר לא בסיס", שיתף

אורי נגר. צילום: אריאל סאנין

על רקע אמירתו של ראש הממשלה נתניהו כי הוא "שוקל להתחיל פיילוט" של כניסת פלשתינים מיהודה ושומרון לשטח ישראל, כוכב "האח הגדול" אורי נגר פרסם היום (שלישי) בחשבונו באינסטגרם סטורי נוקב שבו טען כי חזון דו הקיום אינו יכול להתממש מבחינתו ויצא נגד המהלך.

אורי נגר על לימודי המשחק (ארכיון)

את הדברים כתב כמי שהעסיק בעבר בעצמו פועלים פלשתינים במסגרת עבודתו כקבלן בנייה ואפילו שמר איתם על מערכת יחסים קרובה במיוחד, שכללה מפגשים חמים עם בנותיו.

"המילה 'דו קיום' כבר לא בסיס", הכריז נגר בפתח דבריו. "מפעם לפעם אתה מבין שאין את היכולת לשלב אותם בתוכנו. בתור קבלן שהעסיק לא מעט פועלים מהשטחים, אני כבר לא סומך עליהם בשום צורה. הם היו קרובים אליי ברמה שהיו מחזיקים בידיים את הבנות שלי", ציין וגם צירף צילום של פועל פלשתיני מחזיק בידיו את אחת מבנותיו.

הסטורי של נגר, אינסטגרם, צילום: אינסטגרם

"אני מכליל", הודה בהמשך. "אני מסתכל לאחור כשהם עוברים ברחוב. לא מאמין להם בשום צורה. אני מצטער להגיד לכל אותם יפי נפש - ברגע שתהיה להם את היכולת, הם יגמרו אתכם. תתעוררו על החיים שלכם", זעק.

אורי נגר ב"האח הגדול", צילום: רשת 13

לקראת סיום דבריו הוסיף כי את הדברים הוא אומר למרות שהם עומדים בניגוד מוחלט לאינטרס הכלכלי שלו. "אין להם מקום פה. גם כשזה פוגע לי בפרנסה (במידה ולא מכניסים מהשטחים), ענף הבנייה נפגע מאוד וגם אני. אבל אני אומר חד משמעית: אסור להכניס אותם בשום צורה. לא אתן לבת שלי להסתובב ברחוב... תשמרו עלינו ועל עתיד ילדינו!", הפציר במקבלי ההחלטות.

אורי נגר, צילום: רן יחזקאל
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר