נועה קירל בנתב"ג. צילום: יוסי זליגר

בסכום של יותר ממיליון שקלים: נועה קירל תובעת את טיקטוק

הכוכבת תובעת את הרשת החברתית לאחר פרסום רשימת האמנים המושמעים ביותר לשנת 2023, שלפיה זמרת אחרת עקפה אותה במספר ההשמעות • מהו הסכום שדורשת היוניקורן כפיצוי?

נועה קירל תובעת את טיקטוק על סכום של 1,351,800 שקלים בדיוק. הסיבה? רשימת עשרת האמנים המובילים בישראל שיצאה בהודעה מטעם הרשת החברתית לקראת סוף השנה, שבה אנה זק עקפה את קירל והופיעה במקום הראשון. 

נועה קירל עם הילדה מיקה שאחיה נלקח בשבי חמאס (ארכיון)

התביעה של קירל היא בגין לשון הרע, שכן לטענת מקורביה לא ייתכן שזק עקפה אותה במספר ההשמעות, במיוחד לאחר השתתפותה של קירל באירוויזיון. קירל תובעת גם את דבי משה תקשורת, שפרסמה את הרשימה בשם טיקטוק.

אנה זק, צילום: טל עבודי

מטעם עורכי דינה של נועה קירל, גיא נוף ועמית גונן, נמסר בתגובה ל"ישראל היום": "התביעה הוגשה בלית ברירה נגד טיקטוק ישראל ומשרד יחסי הציבור שלה, לאחר סירוב תמוה להמצאת פרטים אלמנטריים שהתבקשו, משעה שהנתונים מושא הפרסום לא תואמים בפער גדול את הנתונים המצויים ברשותנו.

"כפי שמצוין בכתב התביעה, אין מדובר בשום סכסוך אישי בין מי מהדמויות מושא רשימת עשרת האמנים הישראלים המובילים, אלא בתרגיל יחסי ציבור שיש בו כדי להסב נזק למותג נועה קירל, בחסות פרסום נתונים עלומים שאיש לא מוכן לעמוד מאחוריהם או להציגם".

מטיקטוק ישראל נמסר: "טרם קיבלנו את כתב התביעה וכשזו תתקבל, נמסור את תשובתנו לבית המשפט. צר לנו שנועה קירל בחרה ללכת בדרך זו, בזמן שמדינת ישראל מתמודדת, במיוחד הבוקר, עם מציאות מלחמתית קשה ומורכבת".

נועה קירל באירוויזיון (ארכיון), צילום: אי.פי.אי

כזכור, רגע לפני סוף השנה, ולסיכום 2023, פרסמו בטיקטוק את הזמרים המושמעים ביותר. לפי הנותונים הרשמיים שחשפה החברה, אנה זק הייתה הזמרת המושמעת ביותר בפלטפורמה.

לפי טיקטוק, זק קפצה מהמקום השלישי אל הפסגה ותפסה את מקומה של קירל, שבשנה שעברה הייתה במקום הראשון. שאר הרשימה לפי טיקטוק:

2. נועה קירל 

3. יגל אושרי, שפרץ השנה

4. סטפן 

5. נטע ברזילי 

6. אבי אבורומי 

7. סטטיק 

8. אגם בוחבוט

9. מרגי

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...