מעיין אדם ניצלה אתמול (שני) את הזמן הפנוי שלה כדי לקיים את הבטחתה לעוקבות שלה באינסטגרם, ולפרסם וידויים ששלחו לה מהרגעים הדרמטיים שבהן כרעו ללדת. היא לא הסתפקה רק במתן הבמה לאותן נשים, והוסיפה גם מחווייתה האישית מלידת בתה הבכורה תבור. בהמשך אף הביעה פחד גדול מהלידה השנייה הצפויה לה, אחרי שבישרה לפני פחות משלושה שבועות כי היא ובן זוגה יובל צלנר עתידים להרחיב את המשפחה.
את סדרת הסטוריז שפרסמה פתח סשן וידויים מחדר הלידה, שבמהלכו גולשות סיפרו לה על חוויותיהן המטלטלות: "אני רוצה למות! בבקשה! לא אכפת לי. די, אני לא יכולה יותר", ציטטה אדם את דבריה במהלך לידתה של תבור.
בסטורי נוסף כתבה אדם, שבישרה בתחילת החודש על היריונה השני, על החששות מהלידה השנייה הצפויה: "אני מתה מפחד ללדת שוב, אבל מסתכלת על תבור המושלמת בשעה הראשונה בחייה ויודעת (מה שלא ידעתי אז) שזה אחושילינג שווה את זה".
לאחר מכן פרסמה תיעוד ישן שלה מבית החולים, ונזכרה: "לא נשכתי אף אחד, אבל נתקפתי רעב פתאום וביקשתי את שקית הפיצוחים שהכנתי לי".
יצוין ויוזכר כי לצד השמחה, אדם שכלה ב-7 אוקטובר את אחותה, מפל אדם ז"ל, בטבח המחריד של חמאס במסיבת "נובה" ברעים.


