החום הקיצוני ששרר בישראל ביום שישי האחרון הכניע גם את רצונה הטוב של דניאל גרינברג לעודד את האקס המתקאמבק ואבי שני ילדיה איל גולן בזמן שזה שיחק על מגרש הכדורגל. זמן קצר לפני שעלתה על המטוס עם גולן בדרכם לחופשה זוגית באתונה שביוון, היא הנציחה בסדרת סרטונים שהעלתה לחשבונה באינסטגרם את הרגעים שבהם נשברה אל מול השמש הקופחת וויתרה על ההרמות לגולן.
"טוב, במקום לצאת לשדה, איכשהו מצאתי את עצמי יושבת פה במגרש כדורגל ומעודדת את אבא", אמרה גרינברג בפרצוף חמוץ. בסטורי נוסף שהעלתה היא כבר תיעדה את עצמה מחוץ למגרש הכדורגל. "סורי אבא, אני ממש מצטערת. אני יודעת שרצית להרגיש כמו ילד, שיחמיאו לך כפיים ויריעו לך, אבל אין סיכוי. שלוש הדקות הארוכות בחיי. מה שבטוח זה שאם רון (בנם המשותף של גרינברג וגולן; י"ד) יאהב כדורגל, אני אאוט ואיל אין. אני אחכה במזגן", עדכנה.
לאחר מכן פרסמה גרינברג סרטון נוסף, כשגולן כבר סיים את המשחק והצטרף אליה לרכב בדרך לנסיעתם לשדה התעופה. "הוא רצה שאני אשב שם. סתם שתבינו איך זה נראה", צילמה גרינברג את גולן מזיע, אך מחויך.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו