מנהיגת המחאה נגד הרפורמה המשפטית שקמה ברסלר תובעת את הדוגמנית נטלי דדון על תגובה ופוסט שפרסמה נגדה ברשת החברתית "אקס" (טוויטר לשעבר), ודורשת ממנה פיצוי על סך רבע מיליון שקלים בטענה לפרסומים שקריים.
ברסלר הגישה תביעה בגין לשון הרע נגד הדוגמנית ואושיית הרשת. בכתב התביעה שנוסח על גבי שבעה עמודים ברסלב דורשת מדדון פיצוי על סך 250 אלף שקלים וזאת בטענה לפרסומים שקריים מצד של דדון שנכתבו ברשת החברתית "אקס" נגד מובילת המחאה המשפטית. באחד מעמודי התביעה צורפו צילומי מסך שמוכיחים לכאורה את הטענות של ברסלר נגד דדון.
"מדובר בפרסומים דיבתיים המנוגדים למסריה"
"זה חודשים רבים שהתובעת נתונה למתקפת השמצות שקרית ונטולת רסן ברשתות החברתיות. אחד משיאיה האחרונה של מתקפה זו, בפרסומים על ידי הנתבעת נטלי דדון, ברשת החברתית 'טוויטר' ('אקס'). בפרסומים שקריים אלו כתבה הנתבעת כי התובעת 'קוראת להפעלת כוח הזרוע מעל כל במה אפשרית', כי התובעת 'השתגעה לגמרי', שגם מבחינתה 'חסימת אמבולנסים מלהגיע לפצועים זאת מחאה לגיטימית', וכי התובעת 'מסוכנת לעם ישראל ו'מובילה במו ידיה למלחמת אחים וחורבן הבית'", ציטטו במכתב התביעה.
"הפרסומים זכו לאלפי צפיות וכן לשיתופים, תגובות ולייקים. הם הופצו לאחר מכן גם באתרי חדשות", צוין. "מדובר בפרסומים דיבתיים המנוגדים ב-180 מעלות למסריה הפומביים העקביים והידועים של הנתבעת". הבהירו.
"בעקבות הפרסומים הדיבתיים שפרסמה הנתבעת, המהווים לשעון הרע שפורסמה בכוונה לפגוע, בית המשפט הנכבד יתבקש אפוא לזמן את הנתבעת לדין ולחייבה בפיצוי ללא הוכחת נזק בסך של 250 אלף שקלים", לשון התביעה.
כאמור, לכתב התביעה צורפו צילומי מסך של דברים שכתבה דדון ברשת. "תתעוררי! את מסוכנת לעם ישראל! חסימת אמבולנסים זאת מחאה לגיטימית? השתגעת לגמרי! את במו ידייך מובילה למלחמת אחים וחורבן הבית! קוראת להפעלת כוח הזרוע מעל כל במה אפשרית. תעצרי ותחשבי על כלל העם הזה, עסקי בקירוב ולא ברמיסת כל החושבים אחרת ממך", כתבה דדון בתגובה לציוץ של ברסלב שבו נכתב: "שמישהו יסביר לממשלת חורבן הבית אם כדי לשלוט הם צריכים להפעיל כוח על מאות אלפי אזרחים – הם לא שולטים בצורה דמוקרטית. שלטון מתוקף כוח הזרוע הוא שלטון דיקטטורי, זה עד כדי כך פשוט".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו