"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"השם ירחם, היא פשוט עירומה": עדן פינס העלתה סדרת תמונות נועזות - וחטפה

הדוגמנית העלתה סדרת תמונות לחשבונה ברשת החברתית אינסטגרם וגרפה מבול של מחמאות לצד ביקורת קשה

,עודכן
0השמעה
עדן פינס, צילום: משה בן שמחון

עדן פינספרסמה אמש (שני) בשעת לילה מאוחרת למדי בחשבונה ברשת החברתית אינסטגרם המתהדר ב863 אלף עוקבים, סדרת תמונות בשמלה חשופה למדי שצילמה בעיר האורות פריז שבצרפת, תחת הכותרת "מופע פרטי". לתגובות הרבות הנלהבות שלהן זכתה הפרזנטורית (שמנהלת בימים אלה מערכת יחסים מתוקשרת למדי עם כוכב הסרט "365 ימים", סימון סוסינה), הצטרפה גם ביקורת קשה למדי מצד הגולשים על בחירתה בפריט הלבוש הספציפי.

• מה בן הזוג המפורסם חושב? הלוק ההיסטרי של עדן פינס

View this post on Instagram

A post shared by Eden Fines (@edenfines)

"השם ירחם עלינו, היא פשוט עירומה, וזה לגיטימי בעיני העולם", כתב אחד המגיבים מתחת לסדרת התמונות שעוררה, כאמור, שלל תגובות שליליות. "מי ילבש דבר כזה? את יפיופה, הבגד פחות, אחותי", ביקרה נוספת. "איבדת את זה ובגדול. קצת צניעות, תשמרי על עצמך", הטיפו.

"אלוהים ישמור, כמה זול בתמונה אחת", "בת ישראל, יופייך נמדד בצניעותך", "וואלה את יפה, אבל למה ככה חשוף?", הוסיפו אחרים. "הרבה חוטים", "צנועה להכיר להורים", התבדחו.

View this post on Instagram

A post shared by Matthieu Jehanno (@matthieujehanno)

כפי שציינו, לצד הביקורת, היו גם עשרות תגובות נלהבות, שהרימו והחמיאו לפינס על גזרתה ועל הלוק שהציגה. "אין יופי כזה בעולם! וואוו!", שיבח אחד המגיבים. "איזה בר מזל הוא, אינעל העולם", הוסיפה השורדת דורין דותן. "מטורפת", קבעה נועה קירל. "שלמות הבריאה", פסקו. "מי תחזיק את הלוק הזה כמוך?", תהו. "אין שוות כמוך", "מהממת שאת", "פצצת על", "אלילה", "שלמות", פרגנו הטוקבקיסטים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר