"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בנו של איל גולן כועס: "עליי כבר לא משלמים מזונות"
אושיית הרשת יבגני זרובינסקי שיתף היום את עוקביו בתגובה עוקצנית של ליאם גולן, בעקבות פוסט הלצה שזה פרסם קודם לכן על אביו, איל • גם הגולשים לא נשארו אדישים
איל גולן | צילום: לירון מולדובן

בנו של איל גולן כועס: "עליי כבר לא משלמים מזונות"

אושיית הרשת יבגני זרובינסקי שיתף היום את עוקביו בתגובה עוקצנית של ליאם גולן, בעקבות פוסט הלצה שזה פרסם קודם לכן על אביו, איל • גם הגולשים לא נשארו אדישים

ענבל חייט
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אושיית הרשת יבגני זרובינסקי שיתף היום (שלישי) את מאות אלפי עוקביו בטוויטר ובאינסטגרם בתגובה אחת, קצרה אך עוקצנית, של ליאם גולן לפוסט שהעלה שבו כיכב אביו של ליאם,איל, והגולשים לא נשארו אדישים לאופן שבו בחר ליאם להגיב לעקיצה.

• דניאל גרינברג: "יצאתי לבלות בלילה הראשון אחרי הגירושים"

בפוסט שהעלה זרובינסקי נראית עטיפת הסינגל החדש של גולן "ואת אינך", שבתמונתו נראה גולן יושב מחוץ לקרוואן ושותה קפה, שאליו התלווה הכיתוב העוקצני "כשאתה משלם מזונות על חמישה ילדים".

בשורה אחת - קצרה, אך עם מסר ברור - ליאם בחר להגיב לזרובינסקי, וכתב: "עליי כבר לא משלמים, האמת", כשהוא כמובן מתייחס לכך שבגילו (19), איל כבר לא מחויב בתשלום מזונות עבורו.

זרובינסקי שיתף את התגובה לפוסט המקורי עם עוקביו, ואלה מיהרו להגיב על העקיצה של ליאם, וחלקו לו מחמאות על האופן שבו בחר להתנהל.

איל גולן, צילום: לירון מולדובן

"צרחות", כתב צביקה הדר. "נסיך אמיתי", "הילד ענק", "קטל אותך", "וואלה השחיל אותך" "1:0 לליאם", התבדחו הגולשים, משבחים את ליאם על התגובה העוקצנית. זרובינסקי עצמו הגיב בשרשור התגובות עם אמוג'י של כתר.

ליאם גולן, צילום: אור גפן

למרות מאות התגובות המפרגנות, היו גם מי שבחרו לעקוץ חזרה גם את ליאם. גולש אחד ביקש לצנן את ההתלהבות, וכתב לו:" אל דאגה. בקצב שבו אבא שלך מביא ילדים לעולם, מהר מאוד זה יחזור לחמישה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...