"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"לאנשים כאלה מגיע עונש מוות": כוכבי הביצה מגיבים לרצח הולך הרגל בחולון
הרצח המזעזע בחולון הוציא את כוכבי הביצה משלוותם וגרם להם לזעוק בכאב את עובדת הקלות הבלתי נסבלת שבה נלקחים חיי אדם בישראל
אסי בוזגלו | צילום: כפיר זיו

"לאנשים כאלה מגיע עונש מוות": כוכבי הביצה מגיבים לרצח הולך הרגל בחולון

הרצח המזעזע בחולון הוציא את כוכבי הביצה משלוותם וגרם להם לזעוק בכאב את עובדת הקלות הבלתי נסבלת שבה נלקחים חיי אדם בישראל

יוסי דלאל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אירוע חריג ומדאיג התרחש אמש (רביעי) בשעות הערב בחולון, כשהולך רגל נדקר בחזהו לעיניי אשתו בידי רוכב אופנוע שהתקרב אל מעבר החציה וכמעט פגע בהם. במהלך ויכוח שהתפתח בין שני הצדדים, נדקר בחזהו יורי וולקוב בן ה- 52 ומת לאחר מכן מפצעיו. הידיעה, שסוקרה בהרחבה בכלי התקשורת הרבים, זכתה להתייחסות מצד ידוענים רבים.

"לאן הגענו? חיות אדם. עולם בסכנה! אין מילים! האופנוען הרוצח הזה פשוט דקר אדם למוות בספונטניות לעיניי אשתו, על כלום! לקח חיים, הרס משפחות בשנייה של יצר חולני!", הביע זעם עמוק כוכב "הבוזגלוס",אוהד בוזגלו. גם אחיו, זוכה "הישרדות" אסי בוזגלו, כתב דברים ברוח דומה. "עכשיו ראיתי את סרטון הדקירה של האופנוען של בחור שבא להגן על אשתו במעבר חצייה בחולון, ותקשיבו, בא לי לבכות! מה נהיה פה?! דקירה אחת בלב, וזהו, עוד נפש שרק באה להגן על אשתו כבר לא תהיה איתנו יותר", נחרד. "שום מילה על אותו 'אדם' שדקר למוות שאפילו אין לי אוצר מילים לתאר את מה שאני מאחל לו. פשוט חלחלה, כואב לי הלב", הוסיף וצירף אימוג'ים נקרעים מבכי.

גם מגיש הטלוויזיה חיים אתגר לא נשאר אדיש לחדשות האלימות, והעלה סרטון לעמוד האינסטגרם האישי שלו, שבו קרא לפעול בכל האמצעים על מנת למגר את הפשיעה בישראל, ופסק כי אבדה תחושת הביטחון הכללית. "מה זו הדקירה הזו בחולון? מה הזה הדבר המטורף הזה?", זעק. "מה זה חוסר הביטחון המטורלל הזה שאנחנו חיים בו? אישה רוצה לחצות את הכביש, רוכב אופנוע, לטענתה, כמעט פוגע בה, היא מצלמת אותו, מתחיל דין ודברים מאוד לא נעים בינה לבינו, בעלה של אותה אישה מגיע ורוכב האופנוע בלי חשבון בכלל מוציא סכין וגומר אותו", סיפר את השתלשלות האירועים כפי שפורסמה בכלי התקשורת.

"מה זה הטירוף הזה? יש שר חדש לביטחון פנים, אין זמן לבזבז. אין ביטחון אישי, המצב בקאנטים. צריך לפעול עכשיו, מהר, יותר שוטרים, יותר אכיפה, לטפל כמו שצריך ברוצחים, באנסים, בשודדים, באנשים אלימים, במתחזים. בתי המשפט צריכים לאכוף בחומרה את החוק. להפעיל עונשים חמורים. מה זה הדבר הזה? החיים שלנו הפקר וזה לא יכול להיות יותר", קבע. "בעיניי גם לאנשים כאלה מגיע עונש מוות. בושה.

"המדינה הזאת מתחילה לאבד את זה", הצטרפה לזעם אושיית הרשת ופליטת הריאליטי אדל בספלוב. "איך אפשר להירדם?" תהתה הזמרת שירי מימון. "אחרי יום כל כך קשה, עוד חדשות מטורפות על איש, יורי שמו, עולם ומלואו, שנדקר ישר בלב ומת על ידי רוכב אופנוע, אחרי שזה העיר לו. מדינה משובשת, אנשים חולי נפש ברחובות. מה יהיה עלינו?", שאלה בחשש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...