"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"פתאום משתלם לה? שתתבייש!": גל גדות הביעה תמיכה בעם היהודי והותקפה ברשת

אחרי רבים מכוכבי הוליווד, גם הוונדר וומן הישראלית הצטרפה לתמיכה בעם היהודי • לצד ברכות על הפוסט המחבק, היו גם גולשים שחשבו שזה מאוחר מדי ומעט מדי

,עודכן
0השמעה
גל גדות, צילום: AP

בתגובה לשורת התבטאויות אנטישמיות של קניה ווסט, רבים מכוכבי הוליווד הביעו תמיכה בלתי מסויגת בעם היהודי. מי שבלטה בשתיקתה, הייתה השחקנית הישראליתגל גדות, שמתהדרת ב-89 מיליון עוקבים רק ברשת החברתית אינסטגרם. היום (רביעי) בשעת לילה מאוחרת מאוד, היא סוף סוף ריצתה רבים מהישראלים שהמתינו בכיליון עיניים למוצא פיה, כשפרסמה תמונה שלה עונדת שרשרת עם תליון מגן דוד בצירוף המילים "גאה". לצד אלפי תגובות מפרגנות, היו גם כאלה שראו בצעד תעלול יחצ"ני ציני ומביש.

"היא אייקון, היא אגדה", "אחת המוצלחות שיצאו לעם היהודי", "את ההשראה שלי", "עם ישראל חי", "פוסט כזה הוא חשוב מאין כמותו! הסברה ישראלית נעשית היום בעיקר ברשתות. זה הכי משפיע. הקול שלך חשוב מאין כמותו כדי להציג את המדינה באור חיובי", נכתב בשורות הפרגון לגל בתגובות לצילום שהעלתה.

View this post on Instagram

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

אך כאמור, מבול התגובות כלל גם הטחת ביקורת קשה כלפיה. בין שלל טוקבקיסטים שקראו לשחרור פלשתין, היו גם כאלה שהתייחסו לגדות ולהתנהלותה באופן אישי. "עכשיו כשזה מגניב וטרנדי, את מעלה פוסט שאת יהודייה גאה. אם באמת היית גאה, היית מביעה את דעתך עוד זמן רב קודם. אולי היית צריכה שהקרדשיאנס יעשו את זה לפנייך", ביקר אחד העוקבים.

מבולבל. קניה ווסט,צילום: אי.פי

"עכשיו היחצ"נים שלה מסכימים לה לתמוך בעם שלה? טוב שנזכרה באמת. הפלשתינאית חדיד הקדימה אותה", "רק אחרי שחצי הוליווד יצאו לטובת העם היהודי היא נזכרה", "רודפת כסף, פרסום ותהילה", "קמה לתחייה הגברת", "כשהיה מבצע וכולם לכלכו עלינו, דממה מגל גדות. צבועה!", "מה קרה? פתאום משתלם לה? שתתבייש!", "טוב שנזכרה שהיא חלק מהעם היהודי", כעסו מגיבים רבים ברשת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר