"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קארין עליה: "חד משמעית לא הייתי יוצאת עם בחור דתי"

מלכת היופי במיל' והאקסית של ג'וזי זירה השיבה על שאלות גולשים, במהלכן נדרשה לענות על שאלה היפותטית שביקשה לדעת כמה רחוק תלך עבור האהבה

,עודכן
0השמעה
קארין עליה, צילום: מיכה לובטון

הדוגמניתקארין עליהפתחה אמש (שני) את הלב ליותר מרבע מיליון עוקביה ברשת החברתית אינסטגרם, כשביקשה מהם להפנות אליה שאלות מעניינות. בין קושיות שעסקו במשקל הגוף, וצדדים בה שהציבור הרחב לא מכיר, היא גם נתבקשה להשיב על חיי האהבה הפרטיים שלה, כשנשאלה האם הייתה נותנת הזדמנות לזוגיות עם בחור שמגיע מרקע דתי.

"כמה את שוקלת?", נשאלה קארין והשיבה, "לא נשקלת כמעט, אז אני לא יודעת להגיד. מאמינה שהמשקל לא חשוב ולא באמת משנה כמו התחושה. כשאני מרגישה טוב עם עצמי, אז למי אכפת מהמספר", תהתה. "למה את לא משתפת יותר את חיי האהבה שלך?", ביקשו הגולשים להבין. "נכון מביאים להורים מישהו רק כשזה ממש רציני וזה זה? אז אותו הדבר פה", רמזה על טיב הקשרים הרומנטיים האחרונים. "את חושבת שיש צדדים שלא הכרנו אצלך עדיין?", הסתקרנו. "אני חושבת שהמון. כמו זה שאני מצחיקה, או נגיד שאני ציירתי שנים".

השאלה הבאה שנשאלה קארין ביקשה כאמור לדעת עד כמה רחוק תלך בעקבות האהבה. "היית יוצאת עם בחור דתי ממש?", אתגרו העוקבים. "חד משמעית לא", פסקה עליה. "בואו נעשה סדר. אני אומרת חד משמעית לא מניסיון. מהסיבה הפשוטה: זה לא הסתדר כי אני חילונית והוא דתי, וזה מאוד מאוד קשה לנהל בית כשיש פערים קיצוניים", שיתפה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר