"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מה קרה כשעומר אדם ויעל שלביה פגשו במקרה את ברנדון קורף?
האקס של הדוגמנית הגיע במקרה לבילוי עם בת זוגו החדשה בדיוק באותו מקום שבו נכחו גם האקסית והזמר המצליח • כיצד התמודדו הארבעה עם המבוכה?
ברנדון קורף ובת הזוג דאז | צילום: ניר פקין
פפראצי

מה קרה כשעומר אדם ויעל שלביה פגשו במקרה את ברנדון קורף?

האקס של הדוגמנית הגיע במקרה לבילוי עם בת זוגו החדשה בדיוק באותו מקום שבו נכחו גם האקסית והזמר המצליח • כיצד התמודדו הארבעה עם המבוכה?

ערן סויסה
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

המפגש הלילי שלעומר אדם ויעל שלביהעם ברנדון קורף ובת זוגו החדשה יחסית, יולי חמו. שני הזוגות התייצבו אתמול (רביעי) בנפרד לדינר ב"סלון" של אייל שני. מה שהיה אמור להיות ערב קליל וכיפי, הפך מהר מאוד לערב מתוח כשהזוגות פגשו זה את זה.

צילומים: ניר פקין

כידוע, ברנדון הוא האקס של יעל, בת זוגו הנוכחית של עומר. גם לברנדון ולעומר היכרות מוקדמת. על פי נוכחים במקום, המעורבים העדיפו להתעלם זה מזה והסתפקו במעט מבטים הדדיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...