מכת ברק
סדרת Gloss Absolu של סדרת הגלוס החדשה מבית קרסטס מבטיחה ברק ורכות מבלי להכביד על השיער. כבעלת שיער עם גוונים שעבר דילול לאחר לידה, רציתי להחזיר לשיער חיוניות מבלי לאבד נפח. שני מוצרים אהבתי במיוחד: שמפו הגלוס, שמנקה ביסודיות ומותיר תחושה רעננה ואוורירית, והספריי להתרת קשרים, שמעלים קשרים ומאפשר להסתרק בקלות. לעומתם, השמן לשיער סיפק ברק בלבד, אולם לא הבחנתי באיטום של הקצוות המפוצלים. בשורה התחתונה: השמפו והספריי מומלצים מאוד לבעלות שיער מובהר ודליל. ניתן להשיג במספרות מורשות בלבד ברחבי הארץ, בחנויות מובחרות ובאתרי אונליין נבחרים.
מחיר: עלות כל הסדרה החדשה 719 שקלים
לילה טוב מאוד
גולף&קו משיקים את סדרת מצעי סאטן אקליפטוס, המספקים חוויית שינה מדהימה במיוחד. המגע שלהם חלק ורך כמו משי, והם מעניקים תחושת קרירות נפלאה שמנדפת זיעה ביעילות.
בניגוד לסאטן סינתטי, אין כאן את תחושת ההחלקה המציקה, אלא אחיזה נעימה ויציבה. הם מושלמים לקיץ, לבעלי עור רגיש ונראים יוקרתיים. לשים לב להוראות הכביסה, הבד דורש טיפול עדין יותר מכותנה.
גם השמיכה מעניקה תחושה מפנקת וקלילה.
ניתן להשיג ברשת חנויות ואתר גולף&קו
מחיר: סט מצעים חלקי: 299.90 - 449.90 שקלים, שמיכה: 459.90 - 559.90 שקלים
סיפור בצבע
עוד מוצר חמוד מבית ביוטיקייר, שמצטיין רוב הפעמים במחיר נגיש ואפקטיבי של טרנדים מהרשתות והפעם - ליפ גלוסים דו צדדיים, ליפ קומבו. מצד אחד - עיפרון שפתיים תוחם ויעיל, רך למריחה זריזה. מצדו השני - ליפגלוס קלאסי מלא צבע (צריך למרוח כמות נאה כדי לקבל אפקט משמעותי של צבע). לסדרה, שכוללת 10 גוונים, אין יומרות לשמור על עמידות אבל גם אחרי כמה שעות, כשהצבע יורד, נשאר Stain חביב על השפתיים. בשביל המחיר הזעום, שווה לקנות בכמה צבעים ולהחליף לפי המצב הרוח במהלך היום.
להשיג באתר http://www.beautycare.co.il.
מחיר: 9.90 שקלים
מי צריך ספר?
סקרנו את השארק גלאם המבטיח לתת מענה לכל צרכי עיצוב השיער, החל מייבוש ועד לסלסול, וניסינו אותו על שיער ארוך ומלא. בגזרת הייבוש, המכשיר התגלה כאפקטיבי וקל משקל, הוא אינו מעייף את היד ומקצר זמנים באופן משמעותי. מברשת הייבוש וההחלקה המצורפת מספקת תוצאה מרשימה ומלאת נפח (בסגנון פן מקצועי), אולם משקלה מורגש היטב ומקשה על עבודה ממושכת. נקודת התורפה התגלתה דווקא באביזר המחליק: הפלטות הקצרות שלו, בהשוואה למחליק ייעודי סטנדרטי, הופכות את מלאכת ההחלקה של שיער שופע למסורבלת ואיטית.
נקודת זכות גדולה נרשמה לפונקציה המאפשרת להשתמש במכשיר על שיער רטוב, ללא חשש מנזקי חום קיצוניים. בשורה התחתונה: פתרון הכל באחד מצוין, המצטיין בייבוש ובעיצוב יומיומי מהיר. להשיג ברשתות החשמל המובחרות, המשווקים המורשים ובאתר שריג אלקטריק www.sarig.com
מחיר: 1590 שקלים
כדאי להכיר
ריח של רוגע
בדין, מותג הכביסה המוכר, משיק סדרה חדשה של מרככי כביסה מרוכזים - בדין אקסטרה בהשראת ניחוחות ספא - ניחוחות מפנקים שיוצרים תחושה של רוגע ושלווה. יש בה שני מוצרים חדשים: Inner Glow ו־Pure Harmony.
טווח מחירים: 17.90-16 שקלים
רואים כוכבים
מותג היוקרה האיטלקי L.G.R, המוכר גם מהסרט "השטן לובשת פראדה 2", מציג לראשונה בישראל קולקציית קפסולה בלעדית עבור ERROCA הכוללת עיצובים חדשים לשלושת הדגמים האייקוניים של המותג, בצבעוניות ייחודית למסגרת ולעדשה. מכל דגם יוצרו 133 יחידות ממוספרות, עם חריטה אישית ייחודית, כפריט אספנות. דגם REUNION מקולקציית הקפסולה של המותג L.G.R לאירוקה. ניתן להשיג בסניפי רשת אירוקה by סופר-פארם, ובאתר האונליין https://erroca.co.il/
מחיר: 1,749 שקלים
יש עור
Laline, הרשת הבינלאומית לטיפוח הגוף ומוצרי האווירה משיקה קולקציה חדשה במהדורה מוגבלת בניחוח רוז. הקולקציה משלבת בין ניחוח ורד אלגנטי, חמימות של אמבר ונגיעות רכות של פריחת הדובדבן.
הקולקציה מגיעה במארזים פרחוניים מעוצבים בקפידה, המעניקים מראה חגיגי ואלגנטי, לצד פריטים בודדים המשתלבים בקלות בשגרת הטיפוח היומיומית. כל מוצר בקולקציה מביא עמו רגע של פינוק יומיומי. להשיג ברשת חנויות Laline ובאתר: www.laline.co.il
מחירי המוצרים החל מ־19.90 שקלים, מחירי המארזים החל מ־99.90
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)