הבושם החדש. צילום: יח"צ

ניחוח של הצלחה: הבושם שהצליח להפתיע אותנו

הקראנץ' החדש של גלידות נסטלה שהולך להפוך את הקיץ לטעים במיוחד • וגם: קולקציית הרפיה החדשה של בירקנשטוק שמבטיחה נוחות שיא, המיקסר שמשנה את המטבח ועוד • מדי שבוע נוחתים על המדפים בחנויות וברשתות מוצרים חדשים, ואנחנו בודקים אותם וחוזרים כדי לדווח • חדש על המדף

היה שווה לחכות

הקראנץ' החדש של גלידות נסטלה הוא שילוב מושלם של גלידת קרמל, ליבת בוטנים ונוגט בסטייל דיינר אמריקני נוסטלגי. מהרגע שנותנים את הביס הראשון בציפוי שוקולד החלב העשיר מרגישים את שברי הבוטנים שנותנים קראנץ' מדויק, בדיוק כמו הציפייה מהשם של הארטיק ומהמותג. כבר מהרגע הזה מבינים שמישהו פה ידע מה הוא עושה.

הגלידה עצמה בטעם קרמל מוצלח וכיפי, אבל הטירוף האמיתי קורה כשמגיעים לליבה העשירה: מיקס של בוטנים ונוגט עם שילוב של מתוק־מלוח שפשוט ממכר. זה מרגיש כמו שדרוג רציני לחטיף הסניקרס האהוב, רק בגרסת ארטיק קרירה, קרמית ומרעננת במיוחד, שהכי מתאימה לקיץ החם שיבוא עלינו. בדרך כלל ארטיקים מושחתים כאלה משתקים אותנו מרוב סוכר, אבל כאן המליחות של הבוטנים מאזנת את המתיקות בצורה מושלמת ומתוחכמת. ובאופן מפתיע, הוא לא כבד מדי או מעיק ואפשר לחסל את כולו בכיף, להמשיך בסדר היום כאילו כלום, חוץ מהעובדה שמייד מתחשק לפתוח עוד אחד.
מחיר: 10.00 שקלים עד 16.90 שקלים

הגלידה החדשה,

הולכים על זה

קולקציית הרפיה החדשה של בירקנשטוק משלבת בין המראה הטבעי לאלגנטי יותר, בעיקר בזכות האבזמים הגדולים. הסנדלים מעניקים תחושה קיצית וקלילה, בין היתר בזכות הרפיה, שהוא סיב טבעי המופק מעלי דקל ומאופיין במשקל קל. והכי חשוב, הם משתלבים נהדר עם כל לוק. כדאי לשים לב שנדרש תהליך ריכוך קצר - בשבועיים הראשונים הסוליה והרפיה מרגישות נוקשות, אך לאחר מכן הן מתעצבות במדויק לכף הרגל ומעניקות נוחות מקסימלית. לא תרצו להוריד אותם מהרגל. ניתן להשיג ברשת חנויות Original's, ובאתר https://originals.co.il
מחיר: 1,249.9-999.9 שקלים

הסנגל החדש,

אדום עולה

השפתון החדש מבית Sisley Paris, פיטו רוז' וולווט, בהחלט משלב בין גימור מט לתחושת לחות על השפתיים, כפי שנכתב. הוא לא מייבש, מרקם השפתון ממש נעים והוא נמרח בקלות ובלי פספוסים כבר במריחה הראשונה. הצבע שנוסה, ניוד בז', הוא על־זמני ויתאים לכל אחת. החיסרון היחיד: בהתייחס למחיר הגבוה של השפתון - היה אפשר לצפות לעמידות הצבע גם לאחר אכילה ושתייה, אך לא זה המקרה.

ניתן להשיג ברשתות אפריל, סופר-פארם והמשביר.

מחיר: 262 שקלים

האודם החדש,

בואו ללוש איתי

Kenwood Chef XL PRO של חברת ברימאג הוא ללא ספק סוס עבודה אמיתי במטבח. עם מנוע של 1700W, הוא מצליח לעשות את מה שמיקסרים רבים נכשלים בו: לישה מסיבית של בצקי חלה ולחם (עד 2 ק"ג קמח) לאורך זמן מבלי להתחמם או לרעוד על השיש. למרות הנטייה לשייך אותו רק למשימות "כבדות", המיקסר מפתיע לטובה גם בעבודות עדינות וקטנות. בניגוד למיקסרים גדולים אחרים ש"מפספסים" את התחתית, כאן ניתן להקציף 4 חלבונים בלבד ולקבל קצף יציב ואוורירי תוך זמן קצר. יתרון משמעותי במארז הוא השילוב של שתי קערות, בנפח 6.7 ליטר - אפשר ללוש בצק בקערה אחת ובזמן שהוא תופח להקציף קרם או להכין מלית בקערה השנייה מבלי לעצור לשטיפות. הדבר היחיד שמעיב על החוויה הוא עיצוב הידית של הקערה - היה נוח יותר אם היתה ידית אחיזה מסיבית יותר, מה שהיה מקל על הניוד והריקון שלה כשהיא מלאה וכבדה.

ניתן להשיג בטרקלין חשמל וברשתות החשמל ברחבי הארץ.

מחיר: 2,990 שקלים

המיקסר החדש, צילום: יח"צ

כדאי להכיר

קסם בבקבוק

EX NIHILO משיק ניחוח חדש Lust In Paradise Extrait. מדובר ביצירה ריחנית הבנויה סביב אדמונית זוהרת, משיית ועדינה, בניחוח מושק ומרענן.

בגרסת Extrait de Parfum, לואיז טרנר העשירה את הקומפוזיציה המקורית ברכיבים חדשים, היוצרים רושם עז וחושני יותר, תוך לכידת זוהר שקיעת הריביירה הצרפתית באמצעות תווים מתובלים, חמים ועוטפים. להשיג ברשת חנויות הבוטיק BEYONDSKIN
ובאתר https://www.beyondskin.co.il/מחיר: 1,780 שקלים

הבושם החדש,

ניחוח של יוקרה

הבושם Wild Vetiver של חברת Creed, שהושק השנה, הוא בעל ניחוח הדר ארומטי לנשים וגברים. התווים העליונים הם תפוז ברגמוט, פלפל ורוד וטימור; תווי האמצע הם ורד, ענבי שועל וגרניום; תווי הבסיס הם וטיבר, ארז ועץ ענבר. במרכז היצירה עומד הווטיבר, מרכיב אייקוני בעולם של Creed מזה דורות. להשיג בחנויות הבוטיק BEYONDSKIN ובאתר BEYONDSKIN https://beyondskin.co.il

מחיר: 1,180 שקלים

הבושם החדש, צילום: יח"צ

רעננות שיא

הסגנון האייקוני של המותג לקוסט המשיך להתפתח בזכות ב־Lacoste Original Pour Femme - הגרסה הנשית לניחוח האייקוני שהושק ב־2024.

הניחוח נפתח באגס עסיסי וחמצמץ, המודגש ברעננות חיה של ג'ינג'ר ומנדרינה. הרעננות הפירותית מתמזגת בלב פרחוני חושני – זר קורן של יסמין וורד, המועצם באקורד חמים ושמשי.

ניתן להשיג ברשתות סופר-פארם, המשביר, בי, גוד פארם ואתר הסחר אונליז.

מחיר: 429 שקלים

הבושם החדש, צילום: יח"צ

ריח של חו"ל

מותג האופנה האמריקני קואץ' מציג את קואץ' פיור פלטינום פרפיום - ניחוח גברי חדש ועוצמתי, המשלב חספוס עירוני עם רוח ביטוי חופשית. את הקמפיין הראשון לבושם מוביל המוזיקאי ושגריר המותג הבינלאומי עומאר אפולו, טעון באנרגיית רחובות העיר, כשהניחוח לוכד את התחכום והקסם האותנטי של עיר הולדתו של המותג, ניו יורק.
ניתן להשיג ברשתות המשביר, בי, גוד פארם ואתר הסחר אונליז.
מחיר: 420 שקלים

הבושם החדש,

 

 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...