אלפי ילדים ובני נוער הגיעו הערב (שבת) לסניף קרפור היפר בכפר סבא כדי לפגוש את חברי קבוצת סולטיז, לרגל השקת ומכירת חטיף השוקולד החדש של המותג, הנמכר בבלעדיות ברשת קרפור. מאז יום ראשון האחרון נמכרו יותר מ-120 אלף יחידות מהחטיף.
אלפים בפתיחת מפגש סולטיז בסניף קרפור היפר בכפר סבא// ללא קרדיט
בעקבות הגעת קהל גדול במיוחד נרשמו עומסים ולחץ בסניף, אולם האירוע נוהל באופן מסודר ותחת פיקוח. כוחות משטרה הגיעו למקום לבחון אפשרות לסגירת האירוע, אך בשלב זה מאפשרים את המשך קיומו. למרות מספר המשתתפים הרב, לא דווח על פגיעות או אירועים חריגים.
בקרפור נערכו מראש להגעת הקהל, בין היתר באמצעות אבטחה מתוגברת, הצבת מחסומים מחוץ לסניף והכנסת קבוצות מצומצמות של ילדים בכל פעם. לדברי הרשת, האירוע התקיים בשליטה מלאה של הצוותים בשטח.
טירוף הסולטיז בקרפור היפר בכפר סבא // ללא קרדיט
שוקולד "סולטיז" הוא חטיף חדש המיועד לילדים ובני נוער, המשווק במהדורה מוגבלת. בתוך ימים ספורים הפך המוצר ללהיט חריג וגרם להתנפלות על מדפי רשת קרפור, כאשר בחלק מהסניפים דווח על אזילת מלאי.
הביקוש הגבוה הוביל גם לתופעת ספסרות: בעוד מחיר החטיף ברשת קרפור עומד על 10 שקלים ל-40 גרם, ברשתות החברתיות מוצעים החטיפים במחירים של עד 30 שקלים ליחידה.
סולטיז הוא קו שוקולדים חדש שהושק לאחרונה בישראל על ידי קבוצת כוכבי רשת פופולרית בקרב ילדים ובני נוער. כבר בחודש אוגוסט האחרון נרשמה סביבם היסטריה דומה, כאשר יותר מ-30 אלף בני אדם הגיעו לקניון TLV בתל אביב להשקת שוקולדים קודמת - אירוע שנעצר בשל עומסים חריגים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו