העט הנדיב
סקארה משיקה סדרת ליפ באלמים (לחות לשפתיים) בעלת אפליקטור עם מנגנון של עט לחיץ, המשלב טיפוח ואיפור כאחד. המוצרים מגיעים בעשרה גוונים, ומכילים שעוות דבורים ושמן קיק.
פחות התחברנו למנגנון החדש והלחיץ, שדורש לא מעט הקלקות עד שהבאלם יוצא החוצה, ואז קשה להכניס אותו פנימה. המוצר סיפק לחות עשירה כמובטח והגוונים טבעיים ויפים במיוחד, לדעת שתי הנסייניות. אחת אהבה את הברק, הלחות והמרקם, והתכשיר נשאר עליה כמה שעות, ואילו השנייה סברה שהמוצר נמרח בנדיבות יתר ויוצר הרגשה שומנית מעט על השפתיים.
מחיר: 25 שקלים
חריפות מתקתקה
הריח החזק של הבושם החדש GRITTI EXTRAIT DE PARFUM MUSKARIA לא יתאים לכל אחד או אחת. הוא משדר "שופוני, הגעתי, אין סיכוי שתפספסו אותי". גם מרכיבי הניחוח אינם שגרתיים, ומזכירים מועדון גברי סגור עם ריח סיגר מתקתק באוויר. הבושם יוניסקס, אולם לדעת הנסיין מתאים יותר לגברים מטרוסקסואלים - החלק הנשי שבו פחות התחבר לארומה החריפה, עתירת התבלינים והמעושנת.
לאחר דקות ספורות בקעה מתקתקות מתוך החריפות, שנבעה משילוב של מושק, וניל ופצ'ולי, שעידנו מעט את תחושת הקטורת. הבושם אמנם היה מודגש מאוד בהתחלה, אולם לאחר כשעה הוא התעמעם, וכעבור שעות ספורות נעלם לחלוטין.
מחיר: 1,050 שקלים ל-100 מ"ל
בלי להסתבך
שואב-שוטף חדש מגיע משיאומי, W30 Pro Wet Dry, ומציע מכשיר ביניים לכאלה שיקר להם מדי לקנות שואב מתוחכם. הוא פשוט וקל לשימוש עם שני מצבי שטיפה – סטנדרט ומוגבר, מצב שאיבת מים וייבוש עצמי. יש לו התראות קוליות ואין לו אפליקציה, שגם לא נצרכת.
הניקוי איתו בסיסי, ההפרדה הפנימית בין לכלוך יבש לרטוב עובדת פעם כן ופעם לא, הוא מסוגל להסיר כתמים קלים ובינוניים, והרצפה נראית נקייה אחרי השימוש.
אל תצפו לרצפה מבהיקה כמו אחרי שטיפה ידנית, אבל ללא ספק, חל שיפור במצבה. כשמהלנו במים סבון לשואב, נותרו פסים על מרצפות מט כהות, ועל בהירות לא ניכרו. בניקוי במים בלבד לא היו פסים, ובניקוי נוסף עם סבון-שואב אחר, הפסים כמעט שלא הורגשו. להרגשתנו, הוא יתאים בעיקר לאנשים שמסתבכים עם טכנולוגיה.
מחיר: 1,249 שקלים
אחורה בזמן
חוה זינגבוים משיקה סדרת טיפוח עור, שלדברי החברה לראשונה בעולם מאפשרת חדירות חומצה היאלורונית מצולבת במריחה, מה שמביא להצערת הגיל הביולוגי של עור הפנים בכשנתיים וחצי בממוצע בשבועיים, ומעוררת תגובה של חידוש קולגן עצמוני. PROPHECY החדשה כוללת סרום, קרם ג'ל וקרם עשיר, שמבטיחים עלייה ברמת הלחות וצמצום קמטוטים עדינים.
בדקנו במשך כשלושה שבועות, עם מריחת סרום פעמיים ביום, קרם ג'ל ביום וקרם עשיר בלילה: הקרמים נספגים בקלות ומותירים את הפנים עם תחושה חלקה. גם בחורף, שבו אנחנו משתמשים ביותר סרומים, הרגשנו רוויים מספיק עם הסדרה הזו בלבד. אנחנו לא יכולים לאבחן אם העור שלנו חזר אחורה שנתיים וחצי, אבל כן חווינו עור שנראה אחיד וטוב, אם כי לא ראינו שיפור משמעותי בנראות הקמטוטים.
טווח מחירים: 595-695 שקלים ל-50 מ"ל
משקפי הקסם
מותג המשקפיים החכמים מארה"ב Chamelo הגיע לארץ, עם סדרת Music Shield שכוללת מיקרופון ורמקולים מובנים וטכנולוגיית שינוי גוון העדשות בהחלקת אצבע. בדקנו: המשקפיים נוחים וקלים, והעדשות הופכות במהירות מחצי שקופות לכמעט אטומות. הם מתחברים לטלפון (ולטלוויזיה) ואפשר לשמוע באמצעותם מוזיקה – לא צלולה כבאוזניות, אבל באיכות מספקת.
בניגוד לאוזניות, אלה שעומדים לידכם ישמעו גם הם את המוזיקה, רק חלש יותר. הכפתורים מיועדים להעברת שיר קדימה או אחורה ולא להגברה ולהנמכה, ולכך צריך את הנייד עצמו. בשיחת טלפון שביצענו שמענו היטב את הצד השני, וגם הוא שמע אותנו בצורה טובה. הלקוח האידיאלי של המשקפיים האלה הוא הספורטאי, או סתם מישהו שאוהב גאדג'טים ורוצה להשוויץ קצת.
טווח מחירים: 749-990 שקלים, להשיג באתר החברה
הפתעה מתוקה-מלוחה
אחרי המנבו פיסטוק של פלדמן, שלא זכה אצלנו לאהדה מרובה, ניגשנו לטעום את המוצר החדש די בהיסוס: מנבו בטעם קרמל מלוח. אנחנו לא יודעים אם זה בגלל שלא ציפינו לכלום או בגלל שהוא באמת כל כך מוצלח, אבל גם אנחנו וגם שאר הטועמים הופתענו מאוד לגלות שמדובר במוצר טעים במיוחד, עם מתיקות שלא משתלטת על הטעם ורצון עד לאכול ממנו עוד.
הציפוי בטעם קרמלי-פופקורני קראנצ'י ועבה, והמילוי קציפתי ורך עם טעם עדין של קרמל מלוח. העוגייה פריכה ולא מתוקה כמעט, מה שתורם לחוויית המרקמים וכאמור, לא גורם להרגשת מתיקות יתר.
טווח מחירים: 14-16 שקלים לאריזת שישייה

