"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
חדש על המדף

6 בשמים לחג: בשביל זה באו לעולם דמי חנוכה

הכירו שישה בשמים חדשים במגוון ריחות, שיכולים להוות שימוש מושלם לדמי חנוכה • בין אם מדובר במתנה לחג לעצמכם, לאחרים, או אפילו בסתם רצון להתחדש ביום חול - ייתכן שתמצאו מה שאתם אוהבים בין השישייה הזאת • חדש על המדף - גרסת הבשמים

,עודכן
0השמעה
נרסיסו, דיווינה, מארק ג'ייקובס. צילום: יח"צ חו"ל

היוקרתי

Paradis Des Sens, מותג הבישום הצעיר והנועז השיק בישראל את Divina, בושם נשי מהקולקציה האדומה, שלדברי החברה נועד "לטלטל את החושים ולרגש את הדמיון". מדובר בבושם בניחוח הדרי של מנדרינה ותפוז מתוק ונקי, אבל גם נועז, יוקרתי ועשיר, ומתאים לכאלה שאוהבות ריחות מתוקים וחזקים, ופחות לכאלה שאוהבות ניחוחות עדינים יותר. תחילה מורגשים ריחות ההדרים, אך ככל שעובר הזמן מתפתח ניחוח מתקתק. הבושם עמיד ונשאר הרבה זמן על הגוף, אבל משתנה עם השעות שחולפות, כאמור לריח מתוק יותר.

מחיר:840 שקלים ל־100 מ"ל. להשיג ברשת אפריל

דיווינה, פרדיס דס סנס,צילום: יח"צ חו"ל

העמוק

דיורמשיקים בושם נשי חדש, MISS DIOR ESSENCE, ולדברי החברה מדובר בניחוח באווירת "עידן חדש, אישה חדשה ועוצמה חדשה". בתווים יש ריבת אוכמניות וסירופ סמבוק, עם יסמין סמבק ותווי אלון בבסיס. הריח מתקתק ופירותי, ובהחלט מורגש ומזוהה ניחוחן של האוכמניות. הסמבוק מוסיף לו עומק ומעט כבדות – לא מדובר בריח מתוק וקליל למרות נראות הבקבוק. יש בו ניחוחות עציים, וככל שהוא נפתח הוא הופך להיות פחות מתוק ויותר עמוק ועז.

מחיר:198 דולר ל־80 מ"ל. להשיג בג'יימס ריצ'רדסון דיוטי פרי

בושם מיס דיור,צילום: יח"צ חו"ל

הפרחוני

נרסיסו רודריגז משיק בושם נשים חדש, All of Me Floral, עם תווי ורד, גרניום בורבון, פלפל ורוד, יסמין סמבק, ליצ'י ופריחת שזיף. הניחוח פרחוני, עדין, נעים ומלטף, עם נגיעה מדויקת של אדג'יות. מתיקות הליצ'י בולטת במיוחד בריח הזה, ומשתלבת היטב עם התווים הפרחוניים. הוא ימצא חן בעיקר בעיני אלו הנוטות לבחור בניחוחות מתקתקים וקלילים, שמחפשות בושם מרענן ונשי שלא מתפוגג מהר מדי. בשורה התחתונה מדובר בניחוח על סקאלת המתוקים, אבל עם זאת בעל נוכחות לא מכבידה.

מחיר:589 שקלים ל־90 מ"ל

נרסיסו, אול אוף מי פלורל,צילום: יח"צ חו"ל


הרענן

Identity black של ג'ייד הוא אחד מבושמי הגברים שמפתיעים לטובה. שילובים של יסמין, אגוז מוסקט, איריס, וטיבר, אלגום ופצ'ולי יוצרים ריח נקי, הדרי, גברי ונעים, לא כבד מדי ולא מתוק מדי. יש בו שילוב ממש מוצלח של רעננות עם עומק, כזה שאנשים מסביב שמים לב אליו בלי שהוא משתלט על החדר. העמידות שלו מפתיעה, נשאר יפה על העור לאורך היום ומרגיש איכותי. הוא מתאים גם לעבודה וגם לערב, ואידיאלי גם לכאלה שקשה להם להתחבר לריחות של בשמים.

מחיר:359 שקלים ל־100 מ"ל

איידנטיטי בלאק, ג'ייד,צילום: יח"צ

המורכב

"כמו תחושה של קרני שמש חמימות שנוגעות בעור" הוא התיאור שבחרו במותג הנישה New Notes לתאר את הבושם לנשים, Mangomina D, שכמו שאפשר להסיק משמו יש בתוויו מנגו, וגם מנדרינה, יוזו, תווים ימיים, זעפרן, פצ'ולי, ועוד. בניחוח הראשוני קל מאוד לזהות את תוויו של המנגו: פירותי, מתוק, מאוד קוקטיילי, עסיסי ועליז. בהמשך מתפתחים תווים אחרים, והוא הופך ליותר מושקי, קצת ונילי, וכשהוא מתפתח עוד יותר אפשר להבחין גם במרירות הדרית מעניינת שנרקמת בתוך הריח – מומלץ לחובבות בשמים מורכבים יותר.

מחיר:720 שקלים

מנגומינה D, ניו נוטס,צילום: יח"צ חו"ל

החגיגי

מארק ג'ייקובס מוציא בושם חדש בסדרת בושמי הנשים שלו, בעיצוב המוכר עם הפקק המעוצב - PERFECT ABSOLUTE. יש בו תווי תאנה מקורמלת, יסמין ותו בסיס של אמבר. ברוב הבשמים של ג'ייקובס יש קו שיכול לקשר ביניהם מבחינת דמיון ריחני, אבל כאן מדובר בבושם שהרגיש לנו שונה מאחרים. עוד לפני שקראנו מהם התווים שבו היה ברור לנו שמעורבת בעניין תאנה, כי הניחוח פירותי ותאנתי מאוד. זהו ריח עמוק וחגיגי לחובבי הבשמים החזקים יותר, שיתאים יותר לערב, ומותיר שובל ריחני לאורך זמן.

מחיר:639 שקלים ל־100 מ"ל

מארק ג'ייקובס, פרפקט,צילום: יח"M חו"ל
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר