"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

be פארם מתרחבת: מותגים חדשים נכנסים לרשת

סאן באם, קוסרקס, קרסטס ועוד - שמות חדשים ומוצרים נוספים של מותגים קיימים מגיעים לרשת, שמתכננת להביא לארץ גם פריטים שכרגע נמכרים רק בחו"ל

,עודכן
0השמעה
רשת בי פארם. צילום: יח"צ

רשת בי פארם מרחיבה את תחוםהביוטיוהטיפוח ומכניסה מותגים חדשים לסניפיה.

מוצרי סאן באם בבי פארם, אילת,צילום: צביה בלום

בין השמות תוכלו למצוא את מותג הקיי ביוטי COSRX, שידוע ככזה שכולל מוצרים עם תמציות ריר חילזון, את קרסטס, שמוסיפים מוצרים ומרחיבים את העמדות שלהם בסניפי הרשת, עם פריטים שעד כה היה ניתן למצוא רק במספרות, ואת מותג מוצרי השיער הישראלי Redefine שבימים אלה משיק סדרה לשיער שכוללת תמצית מאצ'ה.

עמדות מוצרי קרסטס וקוסרקס בבי פארם אילת,צילום: יח"צ, צביה בלום

גם מותג ההגנה מהשמש Sunbum מגיע מארה"ב - ובעמדות תמצאו גם מוצרים פחות מוכרים שלו, כמו מגן חום לשיער, סרום מנטרל גוון כתום לשיער בלונדיני ועוד. כבר בקרוב מתכננים במותג להביא מוצרים נוספים לארץ, ביניהם גם ספריי הגנה לפנים.

לדברי הרשת, בהמשך צפויים להיכנס עוד מותגי ביוטי וטיפוח רבים מחו"ל, ביניהם כאלה שכרגע לא נמכרים כלל בארץ.

עמדת קרסטס מתרחבת, בי פארם,צילום: יח"צ

איתן סיידה, מנכ"ל בי פארם:"הרחבת מגוון המותגים והכניסה לשווקים חדשים בעולם הביוטי היא חלק מהאסטרטגיה שלנו, לחזק את מעמד הרשת כבית למותגי טיפוח מובילים ואהובים. אנו שמחים להנגיש לצרכנים בישראל מוצרים איכותיים וחדשניים דרך הסניפים. אנו פועלים להביא לרשת מותגים בין לאומיים מהשורה הראשונה - צפו להפתעות נוספות בקרוב".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר