"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בשיא עונת העקיצות: ריקול לדוחה יתושים של סנו
חברת קוסמופארם הודיעה כי תאסוף ממדפי החנויות סדרת ייצור של התחליב 'סנו די!' המיועד לשימוש תינוקות וילדים - וזאת בשל פגם שהתגלה בתהליך הייצור • החברה קוראת ללקוחות שרכשו את המוצר שלא להשתמש בו ולהחזירו לנקודות המכירה
יתושים (ארכיון). צילום: אי.אף.פי

בשיא עונת העקיצות: ריקול לדוחה יתושים של סנו

חברת קוסמופארם הודיעה כי תאסוף ממדפי החנויות סדרת ייצור של התחליב 'סנו די!' המיועד לשימוש תינוקות וילדים - וזאת בשל פגם שהתגלה בתהליך הייצור • החברה קוראת ללקוחות שרכשו את המוצר שלא להשתמש בו ולהחזירו לנקודות המכירה

,עודכן
0השמעה

המוצר שיש בכל בית:חברת קוסמופארם הודיעה היום (חמישי) על איסוף מן השוק של סדרת בקבוקי למוצר 'סנו די!' (תחליב דוחה יתושים לתינוקות ולילדים, 50 מ"ל) בעקבות פגם בתהליך היצור וחשש לבטיחות השימוש - וזאת בעקבות הנחייה של משרד הבריאות.

סנו די, תחליב דוחה יתושים לילדים ותינוקות,

מטעם החברה נמסר כי הודעה הועברה לנקודות המכירה, והיא קוראת ללקוחות שרכשו את המוצר שלא לעשות בו שימוש ולהחזירו לחנויות.
החברה מבקשת להדגיש כי האיסוף נעשה בהנחיית משרד הבריאות.

בר קוד המוצר - 7290012116629
מספר אצווה - 315002063

תגובת החברה: "אנו מתנצלים על אי הנוחות ומחויבים להמשיך ולהבטיח את איכות מוצרינו ואת שביעות רצון לקוחותינו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו