נתניהו לא נסוג מסערת הקריפטו: "מודה על העצות, עושה מה שאני חושב"

בריאיון אמר ראש הממשלה כי הוא שומע את ההתנגדויות לשימוש במטבעות דיגיטליים ולוקח אותן בחשבון • לדבריו, הקריפטו אינו האמצעי היחיד: "לא בטוח שישתמשו בו" • על התנהלותו הכלכלית: "הובלתי את מדינת ישראל לשגשוג כלכלי שלא היה כמותו"

רה"מ נתניהו ונגיד בנק ישראל אמיר ירון | צילום: אורן בן חקון

ראש הממשלה בנימין נתניהו הגיב הערב (שבת) בערוץ 14 לראשונה לסערה שעוררו דבריו על השימוש בקריפטו לעקיפת סנקציות - ולא חזר בו או ביקש להבהיר את דבריו.

נתניהו אמר כי הטלת סנקציות על ישראל היא אחת האפשרויות שיש להביא בחשבון, וכך גם השימוש בקריפטו כדי לעקוף אותן. הוא הוסיף כי הוא מודע להתנגדויות, ומודה לבנק ישראל על העצות, אך עושה את מה שהוא חושב לנכון.

נתניהו הודה%3A ישראל עשויה להיות מנותקת מהכלכלה העולמית"%2F%2F ערוץ 10

"הקריפטו, אחד מהאמצעים, הוא לא האמצעי הבלבדי ולא בטוח שישתמשו בו. אני שומע את ההתנגדויות, לוקח את זה בחשבון", אמר נתניהו. "קיבלתי הצעות מכל מיני גורמים, לרבות מבנק ישראל".

נתניהו הגן על התנהלותו הכלכלית והוסיף: "אני חושב שאני הובלתי את מדינת ישראל. לא חושב, אני יודע, הובלתי את מדינת ישראל לשגשוג כלכלי שלא היה כמותו".

הדברים מפתיעים במיוחד לנוכח העובדה של״היום״ נודע כי נעשו ניסיונות לשכנע את נתניהו למתן את דבריו או להבהירם, מחשש לקריסה בבורסה ביום שני.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...