אלרון ונצ'רס שמתמקדת בהשקעה, הבשלה והשבחה של חברות טכנולוגיה בתחומי ה-Deep Tech, טכנולוגיות ביטחוניות, סייבר ובינה מלאכותית (AI), הודיעה כי חברת הפורטפוליו שלה, Zengo, חתמה על הסכם לרכישתה על ידי eToro.
על פי ההודעה הרשמית של eToro, מטרת הרכישה היא לספק למשתמשים את "הידע, הכלים, המוצרים והשירותים הדרושים על מנת לעמוד ביעדי ההשקעה המשתנים שלהם". יוני אסיא, מייסד שותף ומנכ"ל eToro, מסר כי: "אנו מאמינים כי העתיד של העולם הפיננסי יהיה יותר דיגיטלי, מבוזר ונמצא בשליטת המשתמשים. החזקה עצמאית של נכסים היא חלק חשוב בהתפתחות הזו.
"הטכנולוגיה של Zengo נותנת מענה למרכיב חיוני באקו-סיסטם המשתנה של הנכסים הדיגיטליים, שבו אבטחה וחוויית משתמש חייבות להתקיים זו לצד זו בקנה מידה רחב", אמר יניב שניידר, מנכ"ל אלרון ונצ'רס. "עסקה זו משקפת את העקביות בהצפת ערך כחלק מהאסטרטגיה שלנו – זיהוי והשבחת חברות הפועלות בשכבות תשתית קריטיות בשווקים טכנולוגיים גדולים ומתפתחים. זאת, בהמשך לאקזיטים קודמים של חברות פורטפוליו כגון Cybersixgill, Ironscales ו-Cynerio, ובעוד אנו ממשיכים לראות תוצאות חיוביות בקרב חברות הפורטפוליו שלנו".
