נציגות טייוואן בישראל עדכנה כי תעביר תרומה בגובה 640 אלף שקל לטובת תושבי בית שמש, בעקבות פגיעת הטיל האיראני בעיר.
הסיוע יועבר דרך מערך החלוקה של ארגון "פתחון לב" וישמש למענה מיידי בדמות חבילות מזון וציוד הומניטרי, ובהם מוצרים חיוניים ופריטי היגיינה.
''אנו עצובים ומזועזעים עמוקות מהפגיעה הקשה מירי הטילים בבית שמש, אשר גבתה את חייהם של אזרחים ופצעה רבים נוספים'', נמסר. ''אנו שולחים את תנחומינו הכנים למשפחות וליקיריהם של ההרוגים, ומאחלים כוח והחלמה מלאה לכל הפצועים''.
נציגות טייוואן בישראל הוסיפה כי ''טייוואן עומדת בסולידריות עם אזרחי ישראל בשעה שהם מתאבלים ומתמודדים עם הטרגדיה הזו. אנו משתתפים בצערכם ומחדשים את תמיכתנו בשלום, בביטחון ובשלומם של כולם''.
תשעה בני אדם נרצחו שלשום בבית שמש מפגיעה ישירה של טיל איראני במקלט ובבתים סמוכים. יותר מ-50 נפצעו. ראש הממשלה נתניהו ביקר בזירת האסון ואמר ''יצאנו למערכה הזו כדי להרחיק מעלינו את הניסיון לחדש איומים מיידיים. יצאנו כדי ליצור את התנאים לעם האיראני האמיץ לפרוק מעליו את המשטר.
''היום הזה קרב וכשהוא יגיע, ישראל וארה"ב יהיו שם עם העם האיראני, ולכן חשוב שהעם האיראני יהיה שם איתנו. אנחנו יורים על משטר הטרור כדי להגן על אזרחים, זה חושף את הברבריות שלהם", כך נתניהו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
