"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ישראל קנדה מלונות השלימה רכישה של מחצית בשני בתי מלון בצפון
ישראל קנדה שהיא זרוע התיירות של אנשי העסקים ברק רוזן ואסי טוכמאייר השלימה הבוקר רכישה של מחצית מבית המלון גליליון ומחצית מבית המלון בכפר גלעדי ב-140 מיליון שקל
בורסה. צילום: גדעון מרקוביץ

ישראל קנדה מלונות השלימה רכישה של מחצית בשני בתי מלון בצפון

ישראל קנדה שהיא זרוע התיירות של אנשי העסקים ברק רוזן ואסי טוכמאייר השלימה הבוקר רכישה של מחצית מבית המלון גליליון ומחצית מבית המלון בכפר גלעדי ב-140 מיליון שקל

ניצן כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ישראל קנדה שהיא זרוע התיירות של אנשי העסקים ברק רוזן ואסי טוכמאייר יוצאת היום לסבב השקעות נוסף בצפון הארץ. החברה הודיעה כי היא רוכשת 50% מהבעלות במלון גליליון ו 50% ממלון כפר גלעדי בצפון הארץ הכוללים 278 חדרים בסכום של כ 142 מליון שקל.
מישראל קנדה מלונות נמסר כי העסקאות הללו הן חלק מהאסטרטגיה הרחבה של החברה להתרחבות בשוק המלונאות, במיוחד באזורים פופולריים לתיירות פנאי. מלונות אלו מצטרפים למלונות הרשת בצפון הארץ : מלון גלי כנרת ומלון לייק האוס השוכנים על שפת הכנרת , כפר הנופש נופי גונן וחוות הנופש ורד הגליל.
ראובן אלקס, מנכ"ל ושותף רשת ישראל קנדה תיירות, צילום: ינאי יחיאלי
מלון גליליון ממוקם בעמק החולה ובו 120 חדרים, מרכז ספא, בריכת שחייה, מרכז כנסים, מסעדה לצד מרכז מסחרי. מלון כפר גלעדי שוכן בגליל העליון ובו 158 חדרים , בריכת שחייה מקורה ובריכת קיץ חיצונית, חדר כושר, ספר ומרכז כנסים גדול ומתקדם.
התמורה הכוללת עבור רכישות אלו תעמוד על כ 142 מיליון שקל, 77.5 מיליון שקל עבור מלון כפר גלעדי ו-65 מיליון שקל עבור מלון גליליון.
בכפוף להשלמת האישורים הרגולטוריים הנדרשים, ניהול בתי המלון יעבור לרשת ישראל קנדה מלונות.
ראובן אלקס מנכ״ל רשת ישראל קנדה מלונות ציין כי ״עסקאות אלו הן צעד נוסף ביישום אסטרטגיית הצמיחה שהצבנו לנו תוך מיקוד במותגים שלנו בארץ ובחו"ל. לפני כשבוע התקבל האישור הדרוש מהממונה על התחרות להסכם שחתמנו לניהול מלון The George תל אביב. אנו רואים בעסקאות אלו הזדמנות לחיזוק המותג ולהגדלת נתח שוק התיירות המקומי והבינלאומי של הקבוצה״.
טמיר אברהמס, מנכ״ל תיירות כפר גלעדי, מסר: ״הכניסה של רשת ישראל קנדה מלונות כשותפה במלון כפר גלעדי וגליליון היא מהלך משמעותי עבורנו, שיאפשר המשך פיתוח והשבחת המלונות לצד שמירה על הערכים, האופי והמורשת הייחודית שלהם. אנו רואים במהלך זה הזדמנות לחיזוק העוגן התיירותי והמרכזי של קיבוץ כפר גלעדי והגליל העליון ולהעמקת תרומתו לתיירות בצפון הארץ״.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...