"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אקזיט ישראלי: אפל רוכשת את חברת Q בסכום עתק
חברת Q הישראלית נרכשה בסכום 1.5 מיליארד דולר • החברה מתמחה בפיתוח יישומי בינה מלאכותית לתחום התקשורת • הטכנולוגיה שלה מאפשרת שיפור קליטת קול גם בתנאים מורכבים • אחד ממייסדיה, אביעד מייזלס, כבר מכר בעבר חברה נוספת לאפל
אפל. מאזינים לכם?. צילום: רויטרס

אקזיט ישראלי: אפל רוכשת את חברת Q בסכום עתק

חברת Q הישראלית נרכשה בסכום 1.5 מיליארד דולר • החברה מתמחה בפיתוח יישומי בינה מלאכותית לתחום התקשורת • הטכנולוגיה שלה מאפשרת שיפור קליטת קול גם בתנאים מורכבים • אחד ממייסדיה, אביעד מייזלס, כבר מכר בעבר חברה נוספת לאפל

ניצן כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אקזיט ישראלי, ככל הנראה המשמעותי הראשון בשנת 2026: אפל רכשה את חברת Q הישראלית בכ-1.5 מיליארד דולר. חברת Q עוסקת בפיתוח יישומי בינה מלאכותית לתחום התקשורת.

מדובר ברכישה השנייה בגובהה שביצעה אפל אי פעם. הרכישה הגדולה ביותר של החברה עד כה הייתה של חברת Beats, המייצרת בעיקר אוזניות ורמקולים.

חברת Q מפתחת יישומי בינה מלאכותית לתחום התקשורת, המאפשרים התאמה של עוצמת המיקרופון וקליטת הקול של הדובר גם בתנאי שטח קשים. באופן עקרוני, ניתן אף ללחוש, והמערכת תקלוט את הדובר ותשדר את קולו בעוצמה שתתקבל באופן מיטבי על ידי הצד השני לשיחה.

אחד ממייסדי החברה, אביעד מייזלס, מכר כבר חברה אחת לאפל בשנת 2013. בין המשקיעים בחברת Q נמנים קרן אלף הישראלית, קורנר ונצ'רס, סמסונג ומשקיעים נוספים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...