"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
יותר מ-270 אלף משקי בית עברו מחברת החשמל לחברות הפרטיות
מנתוני חברת נגה שמנהלת את רשת החשמל עולה כי מאז כניסת הרפורמה שמפשרת מעבר בין ספקיות החשמל, עזבו את חברת החשמל יותר מ-362 אלף לקוחות ועברו לחברות הפרטיות • שר האנרגיה אלי כהן בביקור בהוט אנרג'י: "בימים האלה עובדים על אפשרות ניוד חשבונות החשמל לספקים הפרטיים תוך 7 ימים"
חשמל . צילום: GettyImage

יותר מ-270 אלף משקי בית עברו מחברת החשמל לחברות הפרטיות

מנתוני חברת נגה שמנהלת את רשת החשמל עולה כי מאז כניסת הרפורמה שמפשרת מעבר בין ספקיות החשמל, עזבו את חברת החשמל יותר מ-362 אלף לקוחות ועברו לחברות הפרטיות • שר האנרגיה אלי כהן בביקור בהוט אנרג'י: "בימים האלה עובדים על אפשרות ניוד חשבונות החשמל לספקים הפרטיים תוך 7 ימים"

ניצן כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

שנתיים עברו מאז הושקה הרפורמה הגדולה במשק החשמל בישראל. מנתונים של חברת נגה שמנהלת את רשת החשמל עולה כי בשנת 2025 הוגשו בקשות ניוד לכ־279,500 בתי אב ועסקים, ומספר המנוידים הכולל מהשקת הרפורמה עומד על כ־362,333.

באופן עקרוני שר האנרגיה, אלי כהן, פועל לעודד כמה שיותר חברות להיכנס לשוק הזה וזאת מתוך מטרה להגביר את התחרות בענף, תחרות שתביא להוזלה נוספת במחירי החשמל. השבוע ביקר השר כהן במטה חברת הוט אנרג'י (HOT energy).

במהלך הביקור הוצגה לשר פעילות HOT Energy תוך מתן דגש על השירות המוצע ללקוחות, פירוט תהליך הניוד, והשאלות והחששות העיקריים שעולים בקרב הצרכנים בתהליך המעבר, ואיך מתבצע הליווי מרגע ההצטרפות ועד החשבונית הראשונה. בהמשך הציגה מנכ״לית קבוצת HOT, טל גרנות, סקירה על כניסת הקבוצה לשוק אספקת החשמל, קצב הצמיחה והיעדים קדימה, לצד הפיתוחים הדיגיטליים וכלי השירות שנבנו כדי להנגיש תהליך מעבר קל, מהיר וחסכוני– שיאפשר לאזרחי ישראל להרגיש את הרפורמה והוזלת המחירים.

בביקור לקחו חלק גם יו"ר רשות החשמל, אמיר שביט, משנה למנכ"ל משרד האנרגיה והתשתיות, יריב גסר, סמנכ"ל הכספים של קבוצת HOT, אריק פוס, מנהל פעילות HOT energy, שרון ויצמן וסמנכ"לית הרגולציה של קבוצת HOT, מיכל פליישר.

שר האנרגיה אלי כהן וטל גרנות, מנכ"לית HOT, צילום: רפי דלויה

קבוצת HOT השיקה את HOT Energy במאי 2024, עם פתיחת שוק החשמל לתחרות כחלק מרפורמת החשמל. מאז מציעה החברה ללקוחות HOT אספקת חשמל מוזלת באמצעות הנחה קבועה של 7%, ההנחה הקבועה הגבוה ביותר, על פי נתוני משרד האנרגיה.

בתוך זמן קצר התבססה HOT Energy כאחת החברות המובילות בתחום, וממשיכה להציג קצב הצטרפות גבוה ועקבי של לקוחות חדשים מדי חודש. הקבוצה צופה כי עם השקת השלבים הבאים של רפורמת החשמל, שיאפשרו שיפור נוסף בתהליך הניוד וצמצום משמעותי של חסמי המעבר, יבחרו עוד לקוחות לעבור לספקים הפרטיים וליהנות מהורדה נוספת במחירי החשמל.

במהלך הביקור אמר שר האנרגיה והתשתיות, אלי כהן: "רפורמת החשמל היא הרפורמה הצרכנית הגדולה ביותר מאז רפורמת הסלולר. פתחנו את השוק לתחרות, שברנו את המונופול הגדול במשק, ואנחנו בדרך לשני מיליון אזרחים שייהנו מחשמל במחיר מוזל. כעת אנו מקצרים את זמן הניוד ל-7 ימים, על מנת להקל על המעבר ולהגביר את התחרות. אני מברך את הוט על פעילותה בתחום שתורמת לתחרות במשק לטובת אזרחי ישראל״.

מנכ"לית קבוצת HOT טל גרנות, אמרה במהלך הביקור: "אנחנו מברכים על קידום רפורמת החשמל ועל התמיכה בפתיחת השוק לספקים פרטיים. זוהי בשורה אמיתית להוזלת מחירי החשמל בישראל. HOT Energy נכנסה לתחום מתוך מחויבות להגדיל את התחרות ולהציע לצרכנים אלטרנטיבה איכותית, משתלמת ונגישה, שתייצר חיסכון אמיתי לכל בית בישראל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...