"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תקף עד סוף השבוע: הסכום הענק שפלאפון מוכנה לשלם על הוט מובייל

שלוש קבוצות במירוץ לרכישת פעילות הסלולר של הוט • פלאפון מציעה שווי של 2.3 מיליארד שקל – אך המיזוג מעורר ספקות רגולטוריים • דלק ישראל וקבוצת גיל שרון ממתינות להכרעה

,עודכן
0השמעה
הוט מובייל (ארכיון). צילום: יהושע יוסף

המירוץ אחרי נתחים מחברת התקשורת. פלאפון העלתה את ההצעה שלה על הוט מובייל ב-200 מיליון שקל כך שהשווי שהיא מדביקה להוט מובייל עומד נכון להיום על 2.3 מיליארד שקל. ההצעה של פלאפון תקפה עד לסוף השבוע.

באדיבות הוט בידור

נכון להיום יש שלוש קבוצות שמתמודדות על רכישת הוט מובייל. פלאפון, דלק ישראל וקבוצת משקיעים בראשות גיל שרון. ההצעה של פלאפון היא הגבוהה ביותר אולם היא שנוייה במחלוקת שכן קשה לראות כיצד רשות התחרות ומשרד התקשורת מאפשרים לשתי החברות להתמזג ולכן הספקולציות בשוק ההון מדברות על כך שהוט תעדיף להיכנס למו״מ עם אחת משתי הקבוצות הנותרות או אפילו עם שתיהן כדי לא ״לפספס״ את המומנטוםפ שיביא למכירת החברה וגם יאושר ברגולציה.

הוט נמצאת בשלב ארגוני מאתגר מאוד וזאת לאור מצבו של בעל השליטה, פטריק דרהי, שמעדיף מזומנים על פני ההחזקה בחברת התקשורת. בעוד מקורבים לדהרי טוענים שהוא מעדיף מכירה של כל החברה בחתיכה אחת, הרי שנראה כי קשה מאוד יהיה להוציא מכירה כזו לפועל ולכן מה שקורה שהוט נמצאת בתהליך של מכירה בנתחים.

כרגע ההצעות הרלוונטיות הן למכירת פעילות המובייל של החברה ופרטנר הציעה לרכוש את הפעילות העסקית שלה וכאן יש התכנות רגולטורית גבוהה יותר שכן לפרטנר היום יש נתח שוק קטן יחסית בפלח השוק העסקי בעוד הוט היא שחקן חזק בתחום אז למעשה מרכז הכובד יעבור מיד ליד מבלי לפגוע בתחרות אבל הסיפור עם סיגמנט המובייל הוא שונה לגמרי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר