"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
עליות בבורסה; בנק ישראל: לא מקדימים את ההודעה על הריבית
עליות שערים של כ-0.5% נרשמות בבורסה כשמי שמובילות את העליות אלה מניות השבבים והנדל"ן • הדולר מתחזק ב-0.3% • בנק ישראל מכחיש את השמועות על כוונה להקדים את ההחלטה על גובה הריבית
הבורסה בתל אביב (ארכיון). צילום: קוקו

עליות בבורסה; בנק ישראל: לא מקדימים את ההודעה על הריבית

עליות שערים של כ-0.5% נרשמות בבורסה כשמי שמובילות את העליות אלה מניות השבבים והנדל"ן • הדולר מתחזק ב-0.3% • בנק ישראל מכחיש את השמועות על כוונה להקדים את ההחלטה על גובה הריבית

ניצן כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

עליות שערים נרשמות היום (רביעי) בבורסה וזאת אחרי מספר ימים של חופשת חג שמחת תורה במהלכה שוחררו החטופים החיים מעזה וכעת ממתינים בישראל להשבת החללים מהרצועה והתחלת השיקום הכלכלי של ישראל.

מדד ת"א 35 עולה בכ-0.4% לרמה של 3,246 נקודות, מדד ת"א 125 עולה בכ-0.1%. ירידות של 0.1% נרשמות במדד הבנקים ומדד ת"א 90 שעלה משמעותית בתקופה האחרונה, מאבד 0.66% והוא נסחר ברמה של 3,625 נקודות.

בשוק המט"ח השקל נחלש והוא נסחר כעת מול הדולר ברמה של 3.292 שקל לדולר, האירו מתחזק בכ-0.5% והוא נסחר ברמה של 3.829 שקל. הפאונד הבריטי יורד ב-0.45% לרמה של 4.392 שקל.

היום יתפרסם מדד המחירים לצרכן לחודש ספטמבר וההערכות שגם אם לא נראה מדד נמוך היום הרי שבחודשים הקרובים הכלכלה הישראלית צפוייה לחוות מדדים נמוכים בעיקר הודות לשקל החזק והירידה במחירי הטיסות.

בבורסה הסתובבה שמועה מאז שעות הבוקר שאם המדד של חודש ספטמבר באמת יהיה נמוך או לכל הפחות יעמוד בתחזיות הרי שבנק ישראל יקדים את ההודעה שלו על גובה הריבית והנחת העבודה היא שבנק ישראל יוריד את הריבית. בנק ישראל מיהר לבלום את השמועות האלה ופרסם הכחשה לשמועות. בהודעת הבנק המרכזי נמסר כי הקדמת ההודעה אינה על סדר היום של הבנק.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...