"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חברת הצ'יפס הישראלית נמכרה ב-507 מיליון שקל

תפוגן, שנוסדה ב־1972 ונמצאת בבעלות שלמה רודב ורוני גת, עוברת לידי קרן גרין לנטרן • מדובר במהלך נוסף בהתרחבות הקרן בתחום המזון, הכולל גם את גד, פלדמן ויחיעם

,עודכן
0השמעה
רוצים צ'יפס בצד? עדיף שלא , Thinkstock
צ'יפס. צילום: Thinkstock

קרן ההשקעות גרין לנטרן שבבעלות ריצ'י האנטר חתמה היום (רביעי) על הסכם לרכישת יצרנית המזון "תפוגן" תמורת 507 מיליון שקלים. על פי ההסכם, הסכום ישולם בשני שלבים - 400 מיליון שקל במועד השלמת העסקה ו-107 מיליון שקל נוספים כעבור שנה.

בעקבות המכירה צפויה "תפוגן" לרשום רווח הון של 192 מיליון שקלים לפני מס, ומס בסך 34 מיליון שקלים. העסקה כפופה לאישור הממונה על התחרות.

"תפוגן", שבשליטת שלמה רודב ורוני גת, נוסדה ב-1972 ונחשבת ליצרנית המובילה בישראל של מוצרי תפוחי אדמה קפואים - ובעיקר צ'יפס - אותם היא משווקת גם לשוק המוסדי ולענף המסעדנות.

עבור גרין לנטרן מדובר בהתרחבות נוספת בתחום המזון: הקרן מחזיקה גם במחלבות גד, גלידות פלדמן, מרינה פטריות הגליל ומעדני יחיעם, ונמצאת במשא ומתן לשותפות של 50% בחברת ביסקוטי לפי שווי של 500 מיליון שקל.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר