"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לא מה שציפיתם: זו השקעת הענק החדשה של קובי פרץ - בשווי של כמיליארד שקלים

הזמר האהוב חתם על שותפות בחברה המתמחה בעמדות טעינה לרכבים חשמליים, לאחר חצי שנה של משא ומתן • פרץ הדגיש כי הוא "רואה בתחום את עתיד השוק העולמי" - והבהיר כיצד ישפיע הצעד על הקריירה המוזיקלית

,עודכן
0השמעה
קובי פרץ. צילום: כפיר זיו

רגע לפני גיל 50, הזמר קובי פרץ הופך רשמית גם לאיש עסקים:פרץ חתם על שותפות אסטרטגית עם חברת Easy Charge המייצרת עמדות טעינה לרכבים חשמליים. לאחר כחצי שנה של משא ומתן מאחורי הקלעים, נחתם ההסכם הרשמי.

החברה מתמחה בפתרונות טעינה חכמים לרכבים חשמליים, לעסקים ולבתים פרטיים, ועל פי התוכניות, בשנת 2026 צפויה החברה להפוך לחברת טעינה ארצית בפריסה רחבה, עם מאות עמדות טעינה בבתי מלון, מתחמי נופש ואתרי בילוי מרכזיים בכל רחבי הארץ.

כחלק מתהליך ההתרחבות כבר נחתמו הסכמים עם גורמים מרכזיים במשק, בהם רשת דיוויד ים המלח, משפחת יפרח - דרים איילנד וגורמים עסקיים נוספים. בנוסף, החברה מתכננת רישום למסחר בבורסה והפיכתה לחברה ציבורית, כאשר שווי הפעילות הצפוי מוערך בכמיליארד שקל.

קובי פרץ אמר לאחר החתימה: "תחום הרכב תמיד ריתק אותי, ועולם הרכבים החשמליים כבר מתחיל להיות מה שכל המומחים קובעים - העתיד של שוק הרכב בעולם. בשבילי זו לא רק השקעה, זו כניסה לעולם שהשמיים בו הם הגבול. ושיהיה ברור, כל יוזמה עסקית שלא אעשה בחיים, היא רק בנוסף. לפני הכל ומעל הכל, אני קודם כל אמן וזמר בנשמה שלי".

מאור סבן, מייסד ושותף בחברה, מסר: "שמח על המיזם פורץ הדרך. מהפכת הטעינה הארצית של חברת Easy Charge תשרת את אלפי לקוחותיה המרוצים ותשנה את חווית הנהיגה בישראל. מדובר בשילוב של טכנולוגיה חכמה, מיקומים אסטרטגיים, חווית משתמש ושירות ברמה עולמית. בשם השם נעשה ונצליח".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר