אחת הפעולות שמדאיגות בחיים של חברה, בטח חברה מרכזית בחיים הכלכליים, אלה הפעולות של בכיריה בכל הנוגע להון האישי שלהם. באופן עקרוני, בשווקים הפיננסיים מקובל להעניק תגמול הוני לבכירים, בנוסף לשכר הרגיל והבונוסים וזאת כדי להצמיד את השכר הכולל שלהם לביצועים של החברה אותה הם מנהלים.
בשל העובדה שטסלה "סובלת" מבעל מניות אחד, דומיננטי מאוד, אקסצנטרי ותזזיתי היה לה צורך במהלך השנים לייצב את מערכת היחסים עם וול סטריט וזה אומר בראש ובראשונה לייצר ממשל תאגידי הולם.
מה זה אומר? אם אילון מאסק הוא המוח מאחורי טסלה, הרי שצריך להוציא את הרעיונות שלו לפועל. לנטרל גחמות ולהכניס סדר בבלגן שרץ במוח שלו (ככל שרץ כזה) ולכן היה צרוך לייצב דירקטוריון חזק ועצמאי שישמש חיץ בינו לבין החברה.
יו"ר טסלה, רובין דנהולם עומדת בראש הדירקטוריון הזה, תפקיד מאתגר מאוד לאור מה שעובר על טסלה מאז בחירתו של דונלד טראמפ לנשיא ארה"ב וכאן כבר הדברים הופכים להיות מעניינים.
הבחירות בארה"ב התקיימו בתחילת חודש נובמבר 2024 וטראמפ זכה בהן לא מעט בגלל תמיכה של אנשים בסגנון של מאסק ובוול סטריט היו מאושרים. כולם העריכו שטראמפ יקל ברגולציה שמכבידה על חברות כמו טסלה בייצור וההשקה של רכב אוטונומי ואולי אף יטיל מכסים שיכבידו על כניסה של רכבים סיניים חשמליים לארה"ב, וזה תמיד טוב ליצרנים מקומיים כמו טסלה.
אז למה הדברים מעניינים? דיווח של טסלה מגלה שיו"ר הדירקטוריון שלה, לא חיכתה יותר מידי ואחרי בחירתו של טראמפ מכרה לא פחות ממחצית מהחזקותיה בחברה ב-5 פעימות. הפעימה הראשנה הייתה בנובמר מיד לאחר הבחירות, פעימה שניה הייתה בדצמבר 2024, פעימה שלישית הייתה בפברואר 2025, פעימה רביעית הייתה בחודש מארס האחרונה והפעימה החמישית הייתה ביום שלישי האחרון.
דנהולם קיבלה בסך הכל חבילת אופציות ומניות בשווי כספי כולל של 1.2 מיליארד דולר ומימשה כמחצית מההחזקה הזו, מה שהפגיש אותה עם 558 מיליון דולר במזומן.
בכלי התקשורת הכלכליים בארה"ב מנסים אנליסטים להבין מה הולך כאן ואם כולם מסכימים שממשל טראמפ יהיה טוב לעסקים של טסלה, אז למה יו"ר הדירקטוריון שלה מוכרת מניות עכשיו? לא עדיף לחכות ולהרוויח יותר כסף? ואולי, כך הפרשנים, היא יודעת משהו שאנחנו לא יודעים שהביא אותה לממש מחצית מהחזקותיה כאן ועכשיו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
