"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
גורמים בחברות הביטוח: אם השריפות הן הצתה פח״עית - הפיצוי יהיה מהמדינה
בחברות הביטוח טרם ביצעו הערכות על החשיפה שלהן לשריפה אולם כל חברות הביטוח הקימו מוקדי סיוע • בכירים בחברות הביטוח: מקור השריפה יקבע מי ישלם את הנזקים
תיעוד השריפות בהרי ירושלים . צילום: קובי ריכטר / כבאות והצלה לישראל

גורמים בחברות הביטוח: אם השריפות הן הצתה פח״עית - הפיצוי יהיה מהמדינה

בחברות הביטוח טרם ביצעו הערכות על החשיפה שלהן לשריפה אולם כל חברות הביטוח הקימו מוקדי סיוע • בכירים בחברות הביטוח: מקור השריפה יקבע מי ישלם את הנזקים

ניצן כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מסתמן שהנזק הביטוחי הנובע מהשריפות היום (רביעי) אינו אירוע פשוט. בכירים בחברות הביטוח אומרים לישראל היום שאם השריפות החלו כתוצאה מהצתה פח״עית, הרי שלא הן ישלמו את הפיצוי.

פינוי רכבים מכביש 1 בעקבות השריפה, צילום: אורן בן חקון

בכיר בחברת ביטוח מרכזית אמר כי מקור השריפה הוא מאוד חשוב לקביעת הגורם שישלם כשאם מדובר במקור שהוא הצתה מכוונת טרוריסטית (כפי שמעריכים כרגע( הרי שהמדינה תפצה על כלי הרכב שניזוקו ושאר נזקים שנגרמו או יגרמו מהשריפה.

כך או אחרת, חברות הביטוח כולן הקימו מוקדי סיוע ראשוני למי שנפגע מהשריפה. לא ברור מה ניתן לעשות כרגע מלבד רישום הנזקים אבל מדובר בניסיון של החברות לכמת את הנזק הפוטונציאלי ללקוחות שלהם ואולי אף לסייע להם בתביעה מול המדינה במקרה הצורך.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...