"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אחרי שהעבירה כמעט 90% מלקוחות הלווין לאינטרנט הקווי, yes יוצאת בצעד משמעותי
חברת הטלוויזיה בלווין yes עושה עוד צעד לקראת סיום העבודה השוטפת עם הלווין • החברה השיקה היום את האפליקציה החדשה שלה ללקוחות +yes ואת הדרך החדשה בה היא רוצה להצמיד את הלקוחות אליה
אילן סיגל, מנכ"ל yes. צילום: יוני ספיר

אחרי שהעבירה כמעט 90% מלקוחות הלווין לאינטרנט הקווי, yes יוצאת בצעד משמעותי

חברת הטלוויזיה בלווין yes עושה עוד צעד לקראת סיום העבודה השוטפת עם הלווין • החברה השיקה היום את האפליקציה החדשה שלה ללקוחות +yes ואת הדרך החדשה בה היא רוצה להצמיד את הלקוחות אליה

ניצן כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

חברת הטלוויזיה הרב-ערוצית yes תפסיק לספק שידורים באמצעות הלוויין אי שם בשנת 2026 והאתגר הגדול של להעביר את הלקוחות (הכוונה היא למשקי הבית) מהלווין לאינטרנט בסיבים, עובר בהצלחה. עד עכשיו הצליחה החברה להעביר 90% ממשקי הבית שמחוברים אליה לאינטרנט הקווי שלה, וזה ישג משמעותי.

yes השיקה היום (שני) שירות מעניין שמורכב מכמה מרכיבים שהמכלול שלהם אמור להוביל את החברה לדור הבא של הטלוויזיה. הרכיב הראשון הוא מהירות האינטרנט והחברה תוגל לספק ללקוחות שלה אינטרנט במהירות של 2.5 GB הורדה וזה מהיר מאוד. בנוסף תספק החברה את הנתב MESH שהוא הנתב המתקדם ביותר שתומך ב-WiFi 7.

החברה תאפשר בנתב שלה נתיב ייחדי לטלוויזיה של yes וזה ימנע הפרעות לשידור הרציף. אבל מעבר לכך ואולי אחד הדברים המעניינים ביותר בהשקה היום היה ממשק המשתמש.

כאן ניכר ש-yes עשתה עבודה מאומצת כדי להבין את הדרכים לצריכת התוכן כדי להפוך ל"מדורת השבט" של שירותי הסטרימינג. yes קיבצה תכנים שיכולים להפוך בנקל לבינג', הכניסה פרופילים ייחודיים והשיקה מתחם ייחודי לילדים ומתחם ייחודי לנוער ששניהם "מתחמים מוגנים" מתוכן לא רצוי בסביבת הגיל הזו.

אז זה לקחה yes עוד שלב קדימה והשיקה דונגל סלולרי שלמעשה כשיש ניתוקים ברשת הסיבים (דבר נדיר) הנתב עובר לחיבור סלולרי שמצוייד גם בסוללה שמספקת שידורים רציפים למרות הניתוק באינטרנט הקווי וזה מיועד יותר לעולמות של חירום.

בסקר מיוחד שערכה yes נמצא כי נמצא כי 70% מהישראלים סבורים כי גיבוי סלולרי לאינטרנט הוא פתרון אטרקטיבי עבורם -80% סברו כך עבור גיבוי לאינטרנט בזמן הפסקת חשמל.

"בעידן בו אינטרנט רציף ומהיר הפך לתשתית חיונית וצפייה איכותית וחלקה היא כבר נורמה, yes ממשיכה להיות פורצת דרך ומובילה את מהפכת התקשורת הביתית בישראל עם טכנולוגיית Wi-Fi 7, פתרונות גיבוי חכמים ושדרוג חווית הצפייה", אמר אילן סיגל, מנכ"ל yes והוסיף כי, "יש לנו מחויבות להבטיח ללקוחותינו רציפות גלישה וצפייה, תוכן מקור איכותי ושירות מעולה. זאת לצד המשך הפיתוח והשדרוג של +yes הנחשבת לאחת מאפליקציות הסטרימינג המתקדמות והטובות בעולם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...