"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
אנלייט תמכור חשמל לנת"ע שמפעילה את הרכבת הקלה במרכז: המניה עולה בבורסה
אנלייט חתמה על הסכם למכירת חשמל לנת"ע שמפעילה את הרכבת הקלה באזור המרכז • העסקה נחתמה למשך חמש שנים והיא בהיקף כספי משמעותי של 80 מיליון שקל
הקו האדום של הרכבת הקלה בתחנת שלמה (סלמה). צילום: קוקו

אנלייט תמכור חשמל לנת"ע שמפעילה את הרכבת הקלה במרכז: המניה עולה בבורסה

אנלייט חתמה על הסכם למכירת חשמל לנת"ע שמפעילה את הרכבת הקלה באזור המרכז • העסקה נחתמה למשך חמש שנים והיא בהיקף כספי משמעותי של 80 מיליון שקל

,עודכן
0השמעה
[object Object]

אנלייט ונת"ע, חתמו הסכם למכירת חשמל לתקופה כוללת של חמש שנים. ההיקף הכספי של העסקה מוערך בכ-80 מיליון שקל עם אפשרות להגדלת היקף הצריכה באופן משמעותי לאורך החיי ההסכם. בתגובה להודעה מזנקת מניית אנלייט בבורסה.

ההסכם נחתם במסגרת אסדרת השוק במשק החשמל הישראלי, המאפשרת ליצרני חשמל פרטיים ולצרכני חשמל גדולים להתקשר ביניהם בהסכמים ישירים. ההסכם מצטרף להסכמים נוספים עליהם חתמה אנלייט בחודשים האחרונים.

נת"ע מצטרפת לשורה של גופים משמעותיים שהם צרכני חשמל גדולים וכבר רוכשים חשמל ירוק מאנלייט, ביניהן ביג מרכזי קניות, סודה סטרים, אפלייד מטיריאלס, אמדוקס ועוד. חברות אלו משמשות דוגמה לאחריות סביבתית במשק הישראלי, ואין ספק כי החלטתן לעבור לצריכת אנרגיה נקיה וידידותית לסביבה תשפיע על המשק כולו. בחודש ינואר האחרון חתמה אנלייט על עסקה עם מכון ויצמן למדע ברחובות, לאספקת כל צריכת החשמל של המכון לתקופה כוללת של 12 שנים.

ההסכם עם אנלייט יסייע לנת"ע המקימה את הרכבת הקלה בישראל להוזיל משמעותית את עלויות החשמל שלה, ולתרום לחיסכון שנתי בפליטות השווה ערך לנטיעה של כ-380,000 עצים חדשים בשנה או להורדה מהכביש של כ-9,000 רכבים פרטיים בשנה המונעים באמצעות דלק.

איתמר בן מאיר, מנכ"ל נת"ע: "אני מברך על ההסכם החשוב עם אנלייט. רשת ההסעת ההמונים המוקמת ע"י נת"ע, מביאה עימה בשורות גדולות לגוש דן הפקוק, עם רשת רכבות חשמליות שתופעל באנרגיה מתחדשת, בדומה למדינות המתקדמות בעולם: אנרגיה התורמת להקטנת זיהום האויר באופן דרמטי, וזאת לצד חיסכון משמעותי.

"כל רכבת קלה מורידה מהכביש למעלה מ-100 מכוניות פרטיות - תוך צמצום הפקקים ובזבוז זמן יקר, בנוחות ובבטיחות. המהפכה התחבורתית כבר בדרך".

גלעד פלד, מנכ"ל אנלייט MENA: "העסקה עם אנלייט תאפשר לנת"ע לחסוך כספי ציבור בהיקף של מיליוני שקלים מחשבון החשמל, ובו זמנית לשמש דוגמה כארגון מוביל וחלוץ בתחום הסביבתי. ההסכם מהווה חלק מתנופת הצמיחה שלנו, כאשר רק בשנה האחרונה יותר מהכפלנו את ההכנסות בישראל, למעל חצי מיליארד שקל בשנה.

"זהו הסכם נוסף המחזק את העובדה שאנרגיה נקיה כיום היא גם האנרגיה הזולה ביותר. בנוסף, כניסת האנרגיה הנקייה לשוק החופשי מובילה ליצירת תחרות אמיתית ולהורדת מחיר החשמל לכלל הצרכנים בארץ".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו