"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
החברה הזו יוצאת לפיילוט בארה"ב והמניה זינקה ב-9% ביום אחד
טונדו סמארט שעוסקת בפיתוחים לניהול העיר החכמה באמצעות רשתות סלולאריות חתמה על שורה של הסכמים שיאפשרו לה לצאת לפיילוט בארה"ב בדרך לכניסה משמעותית יותר לשוק הצפון אמריקאי
סייבר (אילוסטרציה). צילום: רויטרס

החברה הזו יוצאת לפיילוט בארה"ב והמניה זינקה ב-9% ביום אחד

טונדו סמארט שעוסקת בפיתוחים לניהול העיר החכמה באמצעות רשתות סלולאריות חתמה על שורה של הסכמים שיאפשרו לה לצאת לפיילוט בארה"ב בדרך לכניסה משמעותית יותר לשוק הצפון אמריקאי

ניצן כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שורה של הסכמים מעניינים עליהם חתמה היום (ג') חברת טונדו סמארט שלחו את המניה לעליות של יותר מ-9%. טונדו סמארט, מתמחה בפיתוח וייצור טכנולוגיות ניהול ושליטה לעיר חכמה התקשרה עם קבוצת חברות הפועלת בשוק האמריקאי, לשילוב המוצר שלה במערכות של החרות האמריקאיות תוך שהיא תתמקד בטכנולוגיית הדור החמישי בסלולר.

במסגרת ההתקשרות, הצדדים ישתפו פעולה בפיילוט להוכחת יכולת בשוק האמריקאי, אשר צפוי להוות שלב מקדים לקראת חתימת הסכם שיתוף פעולה עמוק יותר בין הצדדים, במסגרתו יתקדמו לפרויקטים משותפים ברחבי ארצות הברית כולה. הפיילוט מתבצע לאחר שהחברה השלימה את פיתוח בקר התאורה המתקדם שלה, תוך התאמתו לדרישות השוק המקומי והתקינה הרגולטורית בארה"ב.

לחברות האמריקאיות ששמן לא נמסר, יש ניסיון של למעלה מ-20 שנה בפיתוח, תכנון והקמה של פתרונות מתקדמים בתחום התשתיות האלחוטיות (44G, 5G, Public Safety) ברחבי צפון אמריקה.

גיא סעדי , מנכ"ל טונדו סמארט "החברה רואה בהתקשרות עם קבוצת החברות מהלך סינרגטי, המשלב חדשנות טכנולוגית עם גישה לשוק רחב, וצופה כי שותפות זו תסייע לה על מנת להתרחב בשווקים בחו"ל. בשנתיים האחרונות סיימנו לפרוס את התשתית בישראל על פני עמודי תאורה ולמעשה אנו נמצאים כמעט בכל מקום בארץ. במקביל, השלמנו את התשתית לפיתוח מגוון מוצרים שייתנו מענה לצרכים בטיחותיים, בטחוניים וכלכליים ולמעשה, אנחנו כבר קוצרים את הפירות עם ההסכם הראשון שנחתם מול משרד הבטחון.

"כמו כן, פתחנו קשרים עם חברות בארה"ב ובאירופה להמשך צמיחת החברה מחוץ לגבולות מדינת ישראל".

בשבוע שעבר פרסמה טונדו סמארט, כי התקשרה עם משרד הביטחון בעסקה מהותית ואסטרטגית לחברה לצרכים ביטחוניים-הגנתיים לצד אזרחיים. לאחר פיילוט מוצלח, נחתם הסכם עם משרד הביטחון והתקבלה הזמנה ראשונה בהיקף של כ-8 מיליון שקל. תמורת הפרויקט תשולם לחברה בהתאם לאבני דרך שנקבעו בהסכם על פני תקופה של כשנה, עם אפשרות להרחבה עתידית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...