"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
תקציב המדינה מסתבך: חה"כ מירב כהן - לעצור לפני ההצבעה בקריאה שניה
במענה לשאלה של חברת הכנסת מירב כהן אמר אתמול שר האוצר כי אין כספים קואליציוניים שלא ניתן עליהם גילוי אולם במהלך דבריו אישר סמוטריץ' שיש כאלה • כהן פנתה ליועצת המשפטית של הכנסת לחוות דעת
"התקופה הכי שחורה בחיי״. ח"כ מירב כהן. צילום: אורן בן חקון

תקציב המדינה מסתבך: חה"כ מירב כהן - לעצור לפני ההצבעה בקריאה שניה

במענה לשאלה של חברת הכנסת מירב כהן אמר אתמול שר האוצר כי אין כספים קואליציוניים שלא ניתן עליהם גילוי אולם במהלך דבריו אישר סמוטריץ' שיש כאלה • כהן פנתה ליועצת המשפטית של הכנסת לחוות דעת

,עודכן
0השמעה
[object Object]

אתמול הצביעה הכנסת בקריאה ראשונה על תקציב המדינה לשנת 2025. עוד לפני ההצבעה התקבלה חוות דעת של היועצת המשפטית של הכנסת כי על שר האוצר, בצלאל סמוטריץ', להציג עלויות של הסכמים קואליציונים שנועדו לייצר תמיכה בתקציב בתמורה להקצאות כספים.

חברת הכנסת מירב כהן פנתה בשאלה לסמוטריץ' האם יש הסכמים קואליציונים שנועדו לייצר תמיכה בתקציב בתמורה לתקציבים ונענתה על ידי השר שלא.

מה שקרה שבמהלך הנאום של סמוטריץ' אמר האחרון כי הוא גאה לתקצב את ישיבות ההסדר, המכינות והשירות הלאומי גם אם מישהו חושב שזה כסף קואליציוני.

מהדברים של סמוטריץ' עלה כי קיימות הקצאות קואליציוניות שלכאורה לא ניתן להן הגילוי המתאים לפני ההצבעה.

כך או אחרת, חברת הכנסת מירב כהן פנתה ליועצת המשפטית של הכנסת כדי שזו תחווה את דעתה אם מדובר בכספים קואליציוניים אם לאו שכן אם מדובר בכספים קואליציוניים (כפי שטוענת חה"כ כהן) הרי שלא ניתן להעלות את התקציב לקריאה שניה ושלישית ללא מתן הגילוי המתאים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו