"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

התייקרות נוספת: מחירי הדלק יעלו הלילה ב-21 אגורות לליטר

המחיר לליטר בנזין 95 אוקטן נטול עופרת לצרכן בתחנה בשירות עצמי יעמוד על 7.72 שקלים לליטר • בתחילת חודש מרץ התייקר מחיר הדלק ב-13 אגורות ומתחילת השנה הדלק התייקר ב-57 אגורות • מדובר במחיר היקר ביותר מאז יולי 2022

,עודכן
0השמעה
תדלוק (אילוסטרציה). צילום: יהושע יוסף

כפי שפורסם ב"ישראל היום" בשבוע שעבר, מינהל הדלק והגז במשרד האנרגיה והתשתיות אכן הודיע כי בחצות הלילה שבין ראשון לשני (1 באפריל 2024) יעודכנומחירי מוצרי הדלקהנמצאים בפיקוח, הנמכרים לצרכן בתחנות הדלק.

בעקבות העלייה, המחיר המרבי לליטר בנזין 95 אוקטן נטול עופרת לצרכן בתחנה בשירות עצמי יעמוד על 7.72 שקלים לליטר. מדובר בעלייה של 21 אגורות מהעדכון הקודם.

זה המחיר הגבוה ביותר מאז יולי 2022, אז ליטר בנזין עלה 8.08 שקלים.

הפקק יהיה יקר יותר,צילום: יהושע יוסף

נזכיר כי בתחילת חודש מרץ התייקר מחיר הדלק ב-13 אגורות לליטר, ומתחילת השנה הדלק התייקר ב-57 אגורות לליטר. הסבסוד הממשלתי של מחירי הדלק הסתיים בסוף שנה שעברה ולא חודש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר