"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"נוביל ליציבות בשוק ההון": עו"ד זינגר מונה ליו"ר רשות ניירות ערך

שר האוצר בצלאל סמוטריץ' הודיע כי החליט על מינויו של עו"ד יוסף (ספי) זינגר לתפקיד: "יחזק מאוד את רשות ניירות ערך ואת הכלכלה הישראלית"

, עודכן
0השמעה
בניין הרשות לניירות ערך (ארכיון). צילום: יהושע יוסף

שר האוצר בצלאל סמוטריץ' הודיע אתמול כי החליט על מינויו של עו"ד יוסף (ספי) זינגר לתפקיד יו"ר רשות ניירות ערך. המינוי כפוף לאישור ועדת גילאור.

זינגר (44) מכהן כשותף במחלקת חברות וניירות ערך במשרד הרצוג פוקס נאמן. בשנת 2011 החל לעבוד כעורך דין במשרד המשפטים, וכיהן שם במגוון רחב של תפקידים במחלקת ייעוץ וחקיקה תחת המשנה ליועץ המשפטי דאז, עו"ד אבי ליכט. עו"ד זינגר היה אחראי על תחום חדלות הפירעון, והוביל בממשלה ובכנסת את המהלך לחקיקתו של אחד מהחוקים הכלכליים המרכזיים ביותר בשנים האחרונות - חוק חדלות הפירעון החדש.

בשנת 2018 הצטרף למשרד הרצוג פוקס נאמן כשותף במחלקת חברות וניירות ערך. במסגרת זו ליווה וייעץ לחברות ישראליות ורב־לאומיות במגוון רחב של תחומים, ובסוגיות מורכבות בדיני חברות וניירות ערך. בין היתר גם טיפל במכירת גרעין השליטה של חברת פרטנר, הסדר החוב בקבוצת אי.די.בי, עסקות בינ"ל מורכבות וחוצות גבולות, מימון הפרטת נמל חיפה, עסקאות מסוג מרג'ין (Margin), עסקאות איגוח ועוד.

ספי זינגר, צילום: עידן גרוס

סמוטריץ': "אני מבקש לברך את עו"ד ספי זינגר בברכת הצלחה גדולה. ספי מילא מגוון רחב של תפקידים המשלבים מנעד ייחודי של שוק פרטי וציבורי. אני מאמין מאוד בספי וביכולות שהוא מביא איתו. הניסיון שלו, הן בשוק הפרטי והן במגזר הציבורי, בתחום הכלכלי ובתחום ניירות ערך בפרט, יחזק מאוד את רשות ניירות ערך ואת הכלכלה הישראלית".

זינגר: "אני מבקש להודות לשר האוצר על האמון ועל הבחירה בי לתפקיד יו"ר רשות ניירות ערך. אני מאמין שעם הצוות המקצועי ברשות, ובשיתוף פעולה עם כלל הגורמים במשרד האוצר, נוכל להוביל את השוק הישראלי באחריות וביציבות לקידום שוק ההון בישראל, לטובת המשק הישראלי והציבור כולו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר