"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גל התייקרות לא עוצר: מסתמן - מחיר הלחם המפוקח יעלה ב-5.02%

אם ההחלטה של ועדת המחירים תאושר, מחיר לחם אחיד פרוס יעמוד על 8.30 שקלים במקום 7.91 כיום • מחיר החלה יעלה ל-6.57 שקלים במקום 6.26 כיום

,עודכן
0השמעה
כיכר לחם (אילוסטרציה). צילום: אורן נחשון

גל ההתייקרויות בעיצומו:ועדת פיקוח המחירים בראשות האוצר אישרה העלאת מחיר הלחם בפיקוח בשיעור של 5.02%, וזאת בעקבות בקשת המאפיות. שר האוצר סמוטריץ' ושר הכלכלה ברקת צריכים לחתום על המלצת הוועדה כדי שתכנס לתוקף. נכון לשעה, שר הכלכלה ניר ברקת מסרב לחתום על הצו שמאשר את ההעלאה.

אם ההחלטה של ועדת המחירים תאושר, מחיר לחם אחיד פרוס יעמוד על 8.30 שקלים במקום 7.91 כיום. מחיר החלה יעלה ל-6.57 שקלים במקום 6.26 כיום.

שר האוצר בצלאל סמוטריץ' (ארכיון),צילום: אורן בן חקון

נזכיר כי ביולי שנה שעברה שרת הכלכלה, אורנה ברביבאי, החליטה שלא לאשר את המלצת ועדת המחירים להסיר את הפיקוח על מחיר הלחם בטענה שהדבר היה מייקר במיידית את מחירו. מאז מחיר הלחם נשאר בפיקוח וכעת עולה בעקבות עליית התשומות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר