"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רכישת ענק: דיפלומט קונה את מותג התבלינים "דורות"
סכום העסקה – 76 מיליון שקלים • שיתוף הפעולה נועד לחזק את הייצוא לשוק הבינלאומי באמצעות קשרי המסחר של דיפלומט • מנהל עסקי "דורות": "קיבלנו החלטה להכניס שותף אסטרטגי שיסייע לצמיחת החברה"
נועם וימן, מנכ"ל קבוצת דיפלומט (שמאל) במעמד החתימה עם אורי שמר, מנהל עסקי דורות (ימין) | צילום: יח"צ

רכישת ענק: דיפלומט קונה את מותג התבלינים "דורות"

סכום העסקה – 76 מיליון שקלים • שיתוף הפעולה נועד לחזק את הייצוא לשוק הבינלאומי באמצעות קשרי המסחר של דיפלומט • מנהל עסקי "דורות": "קיבלנו החלטה להכניס שותף אסטרטגי שיסייע לצמיחת החברה"

היאלי יעקבי-הנדלסמן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בעלות של 76 מיליון שקלים ולאחר מכרז מרובה משתתפים: קבוצת דיפלומט רכשה את השליטה במותג הישראלי "דורות".

"דורות" נחשבת לאחת השחקניות המובילות בתחום המזון בישראל ומתמחה בפיתוח וייצור של מוצרי ירק ותיבול קפואים. מוצרי החברה נמכרים גם בארה״ב ביותר מ-6,000 נקודות מכירה, ברשתות מובילות ביניהן טריידר-ג׳ו, וולמארט, וטרגט; ובמספר מדינות באירופה המהוות כמחצית מסך המכירות של החברה. הכנסות החברה הנרכשת בשנת 2021 הסתכמו בכ-72 מיליון שקל.

מטרת המהלך היא לחזק את השיווק בשוק הבינלאומי והמקומי, בין היתר, על ידי מכירת והפצת מוצרי המותג בידי דיפלומט וניצול החיבור עם מותגי מזון קיימים הנמכרים על ידי דיפלומט. בנוסף, בכוונת "דורות" להמשיך לפתח מוצרים חדשים ולהרחיב את יכולות הייצור שלה.

פס הייצור של "דורות",

לדברי אורי שמר, יו"ר ומנהל עסקי "דורות": "לאחר חמש שנים של צמיחה בפעילות וברווחיות, קיבוץ דורות קיבל החלטה להכניס שותף אסטרטגי שיסייע לצמיחת החברה. בתהליך התחרו עשרה חברות, ולאחר בדיקה שנעשתה נבחרה דיפלומט אחזקות".

נעם וימן, מנכ"ל קבוצת דיפלומט ומבעלי החברה, בירך על הרכישה החדשה: "נמשיך לגדול ולצמוח באמצעות רכישות ומיזוגים, בתהליך מואץ של פיתוח מנועי צמיחה חדשים"

דיפלומט ישראל היא חלק מדיפלומט אחזקות הפועלת כיום ב-5 מדינות: ישראל, דרום אפריקה, גיאורגיה, ניו זילנד וקפריסין. החברה משווקת למעלה מ-100 מותגים בין לאומיים ומטרת העל שלה להיות מובילה בענף ה-FMCG הגלובלי. דיפלומט יוצגה בידי עורכות הדין שירי לינד ושירלי דהן ממשרד מ.פירון ושות'. קיבוץ דורות יוצג בידי עוה"ד עוזי מור ולילך חוק ממשרד ליפא מאיר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...