אלישיה קיז פה

זמרת ה־R & B האמריקנית המצליחה תופיע הערב בהיכל נוקיה בתל אביב

צילום: אורית פניני // קיז עם הגעתה לארץ, אתמול

הערב, בדיוק ביום העצמאות האמריקני, תעלה לבמה בהיכל נוקיה אחת מכוכבות ה־R & B הגדולות של העשור האחרון, אלישיה קיז. קיז (32) מגיעה לישראל במסגרת סיבוב ההופעות העולמי שלה, Set the World on Fire, וצפויה לתת לקהל הישראלי מופע שיכלול יותר מ־20 שירים ובהם להיטים מחמשת אלבומיה. 

פתיחת הדלתות תהיה ב־19:00, וב־20:15 יחל מופע החימום של אסתר רדא. קיז תעלה לבמה ב־21:15. אתמול בצהריים היא נחתה בארץ עם בעלה ובנה בן השלוש ועם עוד 60 אנשי צוות. 

קיז שיחררה את אלבום הבכורה שלה בשנת 2001 והפכה לכוכבת כמעט בן לילה. האלבום, "Songs in A minor", שכלל את הלהיט הענק "'Fallin", נמכר ביותר מ־12 מיליון עותקים והביא לקיז לא פחות מחמישה פרסי גראמי. 

אלבומה השני היה גם הוא להצלחה עולמית. הוא נמכר בכ־8 מיליון עותקים וזיכה אותה בארבעה פרסי גראמי. באלבום הזה ביססה קיז את מעמדה ככוכבת R & B וסול בקנה מידה עולמי. היא גם כיכבה בתפקידי אורח בסדרות טלוויזיה ובסרט הקולנוע "לחסל את האס" משנת 2007, שבו שיחקה לצד בן אפלק, אנדי גארסיה וריי ליוטה. 

קיז מקדישה זמן רב וכסף לפעולות צדקה, המרכזית שבהן היא עזרה לילדים חולי איידס באפריקה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר