"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
וושינגטון ניצחה את אינדיאנה, דני אבדיה קלע 12 נקודות
הישראלי, שהוסיף 8 ריבאונדים, רשם משחק טוב בבירה, וסייע לקבוצה להשיג ניצחון שני רצוף עם 124:132 • כל זאת למרות ההיעדרות של בראדלי ביל הפצוע • טריפל-דאבל מפלצתי לווסטברוק: 35 נקודות, 21 אסיסיטם ו-14 ריבאונדים • 35 נקודות של סאבוניס לא הספיקו לאורחת
רשם משחק טוב. אבדיה // צילום: אי.פי // רשם משחק טוב. אבדיה

וושינגטון ניצחה את אינדיאנה, דני אבדיה קלע 12 נקודות

הישראלי, שהוסיף 8 ריבאונדים, רשם משחק טוב בבירה, וסייע לקבוצה להשיג ניצחון שני רצוף עם 124:132 • כל זאת למרות ההיעדרות של בראדלי ביל הפצוע • טריפל-דאבל מפלצתי לווסטברוק: 35 נקודות, 21 אסיסיטם ו-14 ריבאונדים • 35 נקודות של סאבוניס לא הספיקו לאורחת

נדב צרפתי
, עודכן

וושינגטון וויזארדס ודני אבדיה רשמו לפנות בוקר (שלישי) ניצחון שני ברציפות, אחרי שגברו על אינדיאנה פייסרס 124:132 בקפיטר 1 ארנה. הניצחון העלה את המארחת למאזן של 28:17, ואילו האורחת הידרדרה למאזן של 24:21.

אבדיה, שפתח בחמישייה משחק שני ברציפות, רשם משחק טוב עם 12 נקודות (2/3 מחוץ לקשת) ו-8 ריבאונדים ב-31 דקות.

הוויזארדס הצליחו לנצח ללא הסקורר המוביל שלהם, בראדלי ביל, שסובל מפציעה בירך. בהיעדרו של ביל, ראסל ווסטברוק רשם טריפל-דאבל משוגע של 35 נקודות (14/26 מהשדה, 4/6 מהשלוש) 21 אסיסטים ו-14 ריבאונדים. גם רוי האצ'ימורה עשה "צעד קדימה" בהיעדרו של ביל, וקלע 26 נקודות והוריד 8 כדורים חוזרים.

הוויזארדס הצליחו לנצח ללא הסקורר המוביל // צילום: אי.פי
הוויזארדס הצליחו לנצח ללא הסקורר המוביל // צילום: אי.פי

המשחק עצמו היה צמוד לכל אורכו. המיני-בריחה המשמעותית של וושינגטון, שסידרה לה ניצחון, הגיעה ברבע הרביעי. בפיגור 116:115 כחמש דקות לסיום, המארחת יצאה לריצת 0:6 בדרך ליתרון 115:121, שאותו לא שמטה עד לסיום.

בשורות הפייסרס 35 נקודות של דומאנטאס סאבוניס ו-11 ריבאונדים לא הספיקו לניצחון חוץ. הוויזארדס ינסו לחבר W שלישי ברציפות כבר הלילה (02:00 שעון ישראל) כשיארחו את שארלוט הורנטס.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...